Tiukka taisto Kurikassa - Pelicans SB P17-joukkueelle katkera jatkoaikatappio SPV:tä vastaan
Julkaistu: 18.12.2023 21.19

Tiukka taisto Kurikassa - Pelicans SB P17-joukkueelle katkera jatkoaikatappio SPV:tä vastaan

Lahden Pelicansin P17-joukkue kävi kovaa kamppailua SM-jatkosarjan ottelussa Kurikan Tuiskulan liikuntahallilla Seinäjoen Peliveljiä (SPV) vastaan. Tiukasta taistelusta huolimatta voitto jäi lopulta seinäjokelaisille jatkoajalla lukemin 11-10.

Pelicansin pelaajat loistivat tehokkuudellaan kentällä. Milo Vanninen nousi joukkueen kärkipelaajaksi tehoilla 3+3. Myös Joel Neuvonen (3+2) ja Aleksi Jonninen (2+0) osoittivat vahvaa pelisilmää. Raaska, Tervakangas ja Kettunen täydensivät pistetehtailijoiden joukon.

Pelicans SB:n P17-joukkueen vastuuvalmentaja Marko Kivelä summasi ottelun seuraavasti: "Tänään oltiin hyvin pelissä mukana, maalipaikkoja saatin luotua pelissä vastustajaa enemmän. Peli olisi pitänyt pystyä ratkaisemaan varsinaisella peliajalla, ei vain saatu käytettyä niitä paikkoja ja vastustaja käytti kyllä omansa tehokkaasti. Annettiin vastustajalle aika ilmaiseksi monta maalia. Joka jätkällä oli asennetta tänään taistella pallosta. Lopussa tultiin vielä tasoihin, mutta jatkoajalla merkkausvirhe ja SPV käytti paikan, ja katkera jatkoaikatappio."

Pelicansin P17-joukkueella on ennen joulutaukoa edessä vielä yksi ottelu, jossa vastassa on Sudet SB Kuusankoskella 20. joulukuuta. Joukkue on valmis näyttämään taitonsa ja hakemaan voiton joulutauon kynnyksellä.

Kannustetaan yhdessä Pelicansia kohti voittoa!