T14 Etelä-suomen haastajasarjan 3. turnaus pelattiin 5.11 Kärkölässä
Julkaistu: 08.11.2022 11.40

Kolmannessa T14 turnauksessa tehtiin pitkä päivä ja joukkueet ahkeroivat kukin 3 peliä. Ensimmäisenä pelissä vastaan asettui tällä hetkellä sarjaa johtava Saipa. Tytöt pääsivät yllättämään vastustajan kauden parhaalla pelillä ja johtivat ensimmäisen erän jälkeen 1-0. Toinen erä mentiin vielä tasaisissa tunnelmissa, mutta viimeisessä erässä ero karkasi Saipan hyväksi ja lopputulos päättyi 2-8 lukemiin. Toiseen peliin vastaan asettui vanha tuttu Heinola SB, Pelicans aloitti ottelun vahvasti, mutta Heinola syttyi taisteluun viimeisessä erässä ja jännitys säilyi loppumetreille saakka, Pelicanssin kuitenkin ottaen päivän ensimmäisen voittonsa numeroin 4-7. Päivän viimeisessä pelissä vastustajana oli isäntäjoukkue Jäppärä, hyvä pelivire jatkui ja pelicans vei ottelun 1-5 tuloksella.

Kaiken kaikkiaan hieno päivä joukkueelle ja varsinkin uusille ja hetki sitten alkaneille pelaajille jotka saivat hienoja onnistumisia. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan ja alkusarjan viimeiseen peliin Helsingin ruskeasuolle 20.11.

kuva: Jukka Leppänen