T14 ES kausi pakettiin Klondyke areenalla
Julkaistu: 15.04.2023 20.31

T14 ES haastesarjan viimeinen turnaus pelattiin Keravalla Blackbirdsien "kotipesässä".

Pelicans Mustalla, oli ensimmäisessä pelissä vastassa sarjaa johtava Tiikerit. Ottelu oli jonkinlaista toisintoa edellisistä kerroista, jossa Tiikerien vahvan maalivahdin ohi ei vaan päästä, vaikka peli pyörii vastustajan päässä. Pelsuilta vahva peli, mutta ei saatu Tiikereitä pelästettyä ja seurauksena niukka 3-2 tappio.

Pelicanssilla vastassa oli ErVi. Vastustajien takia Mustan kokoonpanoon oli panostettu enemmän, mutta Pelicans onnistui silti haastamaan ErViä ihan tosissaan. Pelin päätyttyä taululla oli kuitenkin 5-3 lukemat ErVille.

Mustan päivän ja sarjan viimeiseksi vastustajaksi tuli Sarja kakkonen SCH. Tiukkaa vääntöä nähtiin taas, mutta toisen erän Pelsutyttöjen 4 maalia ensimmäiseen 1,5 minuuttiin kantoi lähes loppuun saakka... vaikka Ada M "joutui" vielä varmistamaan ottelun 4:llä maalillaan 5-4 Voiton. Nuoren joukkueen kehityksestä kertoo varmasti paljon se, että syksyllä hävittiin SCH:lle keskeytyksellä, ja viimeisessä pelissä niukka ja ansaittu voitto.

Pelicans tyttöjen viimeinen ottelu oli Raaseporia vastaan. Lopputulokseksi tuli harvinaiset jalkapallolukemat. 1 pallo toki saatiin vastustajan maaliin, mutta ikävä kyllä sitä ei hyväksytty, eli maaliton tasapeli.

Kausi oli yli puolelle tytöistä ensimmäinen. Vuoden aikana nähtiin kuinka joukkue kasvoi yhteen ja kuinka yksilöiden taidot ovat ottaneet valtavia harppauksia... Tästä on kutkuttavaa jatkaa seuraavalle kaudelle.

Osa tytöistä käy vielä Puffet cupissa, jonka jälkeen päästään kieppumaan koko joukkueen voimin kauden päätöstapahtumaan Särkänniemi cuppiin, johon mennään 2:lla joukkueella.... sitten päästään hieman lepäämään.