T14:lla 3:n voiton päivä Hyvinkään Onni-areenalla
Julkaistu: 26.03.2023 11.43

T14 Tyttöjen joukkueilla Pelicans ja Pelicans Mustalla, oli kummallakin lauantaina vastassa Oilers Black ja Blackbirds.

Päivän aloitti Pelicans jolle vastaan tuli Oilers Black. Ottelu pysyi loppuun asti jännittävänä, tasaista vääntöä, vaarallsia paikkoja, hienoja pelastuksia. Tässä ottelussa tytöt laittoivat kroppaa peliin ja pystyivät pitämään pari minuuttia ennen ottelun loppua tekemän 2-1 voittomaali tuloksen loppuvihellykseen saakka. Kauden ensimmäinen voitto Oilerssista, 9:llä kenttäpelaajalla maistui makealta.

Seuraavassa ottelussa Pelicans musta kohtasi jälleen Oilerssin. Oliko Oilers sisuuntunut niukasta häviöstä vai mitä, mutta 12 sekunnin jälkeen, tilanne oli jo 2-0 oilerssille, Tästä shokki alusta Musta ei kyennyt enään toipumaan, vaikka välillä peli pyörikin vahvasti Oilers päädyssä ja Oilerssille tuli enemmän torjuntoja. Viimeisen erän puolessa välissä Mustan maalivahti loukkaantui ja Mustat taistelivat 6:lla kenttä pelaajalla ja 3:lla vaihtopelaajalla pelin loppuun, mutta Oilersin maalipysyi puhtaana ja Espoolaiset voittivat ottelun 6-0.

Seuraavaksi Pelicans kohtasi Blackbirdsin. Blackbirds otti vahvan alun ja 7:n minuutin kohdalla oltiin jo 2-0 häviöllä. Tämä ei kuitenkaan tyttöjä heilauttanut. Tytöt pitivät päät kylmänä ja lavat maassa vieden ottelun lopputuloksella 4-6. Kaiken kaikkiaan kaikki pelasivat hienot ottelut ja jaksoivat hienosti vaikka minuutteja tuli pienellä porukalla runsaasti, Pelicansin maalikuningatar 2:n ottelun jälkeen oli Minni L tuloksella 4+1 !!!, Prinsessaksi kruunattiin 3:lla maalilla Peppi V.

Jos Mustan ottelu Oilerssia vastaan kilpistyi alku sekuntteihin ja heidän maalivahtiinsa, ei päivän viimeinen ottelu Blackbirdsejä vastaan jättänyt jossiteltavaa, Voittotulos 10-1 kertonee enemmän kuin mikään selostus. Hienoja onnistumia ja maaleja. Kuningattaruuden JÄLLEEN nappasi Iida A, 4:llä osumalla ja prinsessaksi hienosti 3:lla osumalla Ada M.

Tästä on hyvä jatkaa ensiviikonloppuna Kärkölään jossa vastassa Heinola SB ja Jäppärä.