T14 ES turnaus Esport Areenalla 5.3.2023
Julkaistu: 06.03.2023 09.19

T14 ES turnaus Esport Areenalla 5.3.2023

Vierailimme Espoossa kahden joukkueen voimin. Tämän kertainen vierailu kulminoitui pelaajien vähyyteen, johon vaikuttivat hiihtoloman reissut ja sairastumiset/loukkaantumiset.

Pelicans Musta aloitti 4:llä vaihtopelaajalla Raaseporia vastaan, ottelu oli ns. "ohi" peli, eikä tytöt päässeet vauhtiin lainkaan. Raasepori otti voiton selkeästi 4-0.

ErVin tullessa vastaan oli ilme toinen ja Musta syttyi taisteluun. Vaikka ErVille lopulta tuli enemmän torjuntoja, musta hävisi ottelun 8-3. Mutta hieno peli vähälukuiselta joukkueelta.

Pelicans aloitti urakkansa sarjakakkosta SCH:ta vastaan, Pelicans tytöt pelasivat 3:lla vaihtopelaajalla erittäin tiukan väännön ja olivat voitossa kiinni, mutta niinkuin monesti aiemmin SCH käytti harvat maalipaikkansa jäätävän tehokkaasti ja Pelicans joutui taipumaan kirvelevään 5-4 tappioon. Maininta ja hatun nosto että laiturit Eva & Minni pelasivat ilman vaihtoja hienosti koko pelin.... uskomaton suoritus tytöiltä, Eva sen lisäksi vielä tarjoili 3 maalisyöttöä.

Päivän viimeinen peli oli sarjajohtajaa Tiikereitä vastaan, mutta SCH pelin rasitus näkyi otteissa. Vaikka peli oli ehkä tasaisempi mitä numerot antaa ymmärtää, Tiikerit veivät pelin 2-5.

Vaikka pisteitä ei Sunnuntaina herunut, siellä oli hienoa tekemista ja venymistä ja katsomossa oltiin tytöistä ylpeitä.

ps. Päivän maalikuningattareksi kruunattin Peppi V, kuka teki Pelicansin päivän 6:sta maalista 5.