Pelicans SB P15 tiukassa väännössä Vantaan Tiger Sport Areenalla
P15 (2009)Julkaistu: 07.11.2023 17.48

Pelicans SB P15 tiukassa väännössä Vantaan Tiger Sport Areenalla

Pelicans SB:n P15-joukkue lähti sunnuntaina 5. marraskuuta Vantaan Tiger Sport Areenalle taistelemaan pisteistä valtakunnallisessa sarjassa. Päivä oli täynnä intensiivistä toimintaa, kun joukkue kohtasi ensin SaiPan Lappeenrannasta ja myöhemmin EräViikingit Helsingistä.

Vähämaalinen trilleri SaiPaa vastaan

Ensimmäinen ottelu SaiPaa vastaan oli todellinen maalivahtien taisto. "Saipa vastaan peli oli eriskummallinen, joka päättyi jalkapallolukemin 1-0. Peli oli tasaista vääntöä, jossa kummatkin maalivahdit pelasivat upeasti," kommentoi Pelicans SB:n valmentaja Sami Vanninen. Molemmat joukkueet taistelivat tiukasti, mutta lopulta Pelicans SB onnistui murtamaan SaiPan puolustuksen saaden ottelun ainoan ja ratkaisevan maalin kolmannessa erässä.

EräViikingit näytti voimansa

Iltapäivän toisessa ottelussa Pelicans SB kohtasi kovavireisen EräViikingit, joka on hallinnut alkusarjaa. Peli päättyi EräViikinkien massiiviseen 11-1 voittoon. "Oltiin perässä kyllä joka osa-alueella paitsi maalivahtipelissä, vaikka 11 maalia omiin menikin," Vanninen totesi. Vaikka Pelicans SB:n pelaajat antoivat kaikkensa, ei EräViikinkien ylivoimaa kyseenalaistettu missään vaiheessa peliä.

Kohti sarjan päätöstä

Päivästä huolimatta Pelicans SB:n P15-joukkue voi pitää päätään korkealla. "Kotiinpäin lähdettiin kuitenkin aika hyvissä tunnelmissa ja ensi viikolla lähdetään taas harjoituksissa kehittämään peliä," Vanninen summaa päivän annin. Tämä asenne ja jatkuva kehityksen halu ovat ominaisuuksia, jotka pitävät joukkueen kilpailukykyisenä.

Seuraava ja alkusarjan viimeinen turnaus on edessä 18. marraskuuta Lappeenrannassa. Siellä tullaan kovaan paikkaan, sillä sijat 3-5 ratkaistaan kahden joukkueen kesken, joista kaksi etenee ylempään jatkosarjaan ja yksi alkaa valmistautumaan alempaan jatkosarjaan. Jännitys tiivistyy, kun Pelicans SB lähtee taistelemaan paikasta auringossa – ja paikasta ylempään jatkosarjaan.