Pelicans SB P15 valtakunnallisen sarjan kotiturnaus: Jännitystä ja maalirikkaita hetkiä Lahdessa
P15 (2009)Julkaistu: 02.02.2024 08.38

Pelicans SB P15 valtakunnallisen sarjan kotiturnaus: Jännitystä ja maalirikkaita hetkiä Lahdessa

Pelicans SB:n P15 joukkue sai kunnian isännöidä valtakunnallisen sarjan kotiturnausta Lahden Salpausselkähallissa. Päivä tarjosi jännittäviä hetkiä ja maalirikkaita otteluita, kun Pelicans SB kohtasi Porin Karhut ja Tampereen Classicin.

Aamun Ottelu: Pelicans SB vs. Karhut

Päivän ensimmäinen kohtaaminen oli Porin Karhujen kanssa. Ottelu alkoi Pelicans SB:n komennossa, kun Oskari Mäkeläinen vei joukkueen johtoon Aleksi Jonnisen syötöstä. Karhut kuitenkin käänsivät pelin edukseen toisessa ja kolmannessa erässä, voittaen lopulta 4-1. Ottelu oli tasainen, ja molemmilla joukkueilla oli mahdollisuutensa, mutta Karhut olivat parempia ratkaisevissa tilanteissa.

Iltapäivän Taisto: Pelicans SB vs. Classic

Iltapäivällä Pelicans SB kohtasi Tampereen Classicin maalintekokilpailussa, joka päättyi tasapeliin 7-7. Ottelu oli täynnä käänteitä, ja erityisesti toinen erä oli Pelicans SB:n hallinnassa. Milo Vanninen loisti kentällä tehoilla 3+2, ja myös Eelis Ruohonen keräsi huomattavat tehopisteet 1+3. Ottelu osoitti Pelicans SB:n kyvyn taistella ja pitää yllä korkeaa maalitahtia.

Valmentajan ja Taustahenkilön Kommentit

Valmentaja Sami Vannisen mukaan ensimmäinen peli oli tasaista vääntöä, jossa Pelicans SB esitti kelpo peliä, mutta Karhut olivat kulmaväännöissä ja vetojen blokkauksessa vahvempia. Classicia vastaan peli alkoi uneliaasti, mutta joukkue sai hyökkäyspelin kuntoon ja onnistui maalinteossa. Vanninen kiitti muutettujen ketjujen toimivuutta ja nosti esiin avauspelaamisen sekä puolustajien pallollisen tekemisen kehittymisen. Erityismaininnan sai Matti Soinisto, jonka panos oli merkittävä molemmissa pelin osa-alueissa. Sami Vanninen korosti molempien otteluiden tarjonneen arvokkaita kokemuksia ja oppimismahdollisuuksia joukkueelle. Hän painotti, että vaikka tulokset eivät olleet täysin toivotunlaisia, joukkueen esitykset osoittivat kehitystä ja kykyä kilpailla valtakunnallisella tasolla.

Tulevat Haasteet

Pelicans SB P15 joukkueen seuraavat ottelut valtakunnallisessa sarjassa pelataan 11. helmikuuta 2024 Tampereen Spiral-hallissa, jossa vastaan asettuvat KeLy ja jälleen Porin Karhut. Joukkue lähtee näihin otteluihin vahvistuneena kotiturnauksen kokemuksista, täynnä taistelutahtoa ja valmiina kohtaamaan uudet haasteet.

Pelicans SB P15 joukkueen kotiturnaus tarjosi yleisölle unohtumattomia hetkiä ja osoitti joukkueen potentiaalin ja kehityksen myönteistä suuntaa. Seura ja yhteisö seisovat vahvasti nuorten pelikaanien tukena, kannustaen heitä kohti tulevia voittoja ja menestystä valtakunnallisella areenalla.