Tytöille upeasti divarin voitto!
T18Julkaistu: 27.03.2023 09.39

Divarin viimeisessä turnauksessa vastassa olivat PSS ja Fb Factor. PSS pelistä saatiin voitto hyvällä ensimmäisen erän pelaamisella. Toinen ja kolmas erä pidettiin vastustaja suht hyvin pois vaarallisilta maalintekopaikoilta. Lopputuloksena 5-0 voitto Pelsuille.

Factor pelissä panoksena oli divarin voitto ja kotipeli pudotuspelikarsintaan. Kaksi erää peli oli hyvin Pelsujen hallussa, johdettiin jo 5-1 peliä. Kolmannen erän surkean alun ja nukahdusten myötä pääsi Factor jo maalinpäähän. Lopulta pienen paniikinkin jälkeen taisteltiin voitto Pelsuille lukemin 5-4.

Hienon divarin runkosarjan voiton jälkeen päästään pelaamaan SM-sarjan 8. vastaan pääsystä pudotuspeleihin.

Pudotuspelikarsinta Northern Starsia vastaan pelataan tulevana viikonloppuna Lahdessa.