T18 tuplapeliviikonlopusta voitto ja tappio rankkareilla
T18Julkaistu: 19.02.2024 10.01

Lauantain kotipelissä vastassa oli SB -Pro / VSS. Ensimmäisessä erässä viimeistely hieman sakkasi ja ikävästi tietysti Sb Pro /VSS onnistui kerran maalinteossa. Toiseen erään saatiin hyvä alku Milla Keiturin ja Jonna Kantolan maalatessa kahteen kertaan neljään minuuttiin. Tästä helpottui tekeminen muillakin ja lopulta vakuuttava voitto 9-2.

Sunnuntaina pelattiin rästipeli Pirkkalassa. Lähtökohdat eivät tuntuneet aluksi mitenkään optimaalisilta, joukkue vaikutti olevan väsynyt. Onneksi tämä osoittautui aivan vääräksi huomioksi, koska heti ensimmäisestä vaihdosta asti oltiin pelissä mukana ja hyvin hereillä.

Johdimme peliä ansaitusti ennen pelin viimeistä 6 minuuttia. Pirkat tasoittivat pelin lukemiin 4-4 ajassa 53.45. Tasoitusmaali, kuten kaikki muutkin Pirkkojen maalit, tulivat samanlaisista harmittavista pienistä nukahduksista.. Jatkoajalla ei suurempia tapahtunut. Rankkareilla ei tullut onnistumisia samaan tahtiin kuin Pirkoilla, joten harmittava tappio, jota ei olisi ansaittu.