Pelicans SB T18 voittoon tiukassa kamppailussa SB-Pro/VSS:ää vastaan
T18Julkaistu: 19.11.2023 19.30

Pelicans SB:n T18-joukkue otti voiton SB-Pro/VSS:stä sunnuntain ottelussa Lahden Paavolan Kampuksella. Lopputulos 7-3 oli osoitus joukkueen sitkeydestä ja paranevasta pelistä ottelun edetessä.

Alkuhaasteet Muuttuivat Voitoksi

Pelicansin startti otteluun ei ollut optimaalinen. "Eka erä oli ihan surkeeta pelaamista meiltä," kommentoi vastuuvalmentaja Mikko Koskela. Pelicans lähti tauolle 1-2 tappioasemassa, mutta toisessa erässä tilanne kääntyi ja kolmannessa erässä joukkue vahvisti johtoaan lopulta voittaen ottelun 7-3.

Pelaajien Onnistumiset ja Maalivahtipelin Kiitokset

Pelicansin maaleista vastasivat Inka Tervo ja Milla Keituri, kumpikin kolmella maalilla, sekä Rianna Sallila yhdellä osumalla. Syöttöpisteitä keräsivät Nenna Partanen, Elsa Malkamäki, Aada Oksanen, Neea Riuttanen ja Noora Haapsaari. Maalivahti Anna-Sofia Marttiinin torjuntaprosentti oli vakuuttava 86.36%.

"Maalivahtipeliin voi olla kuitenkin tyytyväinen. Viimeistelyn parantaminen vaatii kuitenkin töitä," Koskela jatkoi.

Sarjataulukon Tilanne ja Tulevat Haasteet

Pelicans SB sijoittuu sarjataulukossa kolmannelle sijalle kahden pelatun ottelun jälkeen. Sarjassa on kovatasoisia joukkueita, kuten viime vuoden Suomen mestari Nibacos ja toissa vuoden mestari FB Factor.

Koskela totesi: "Tässä alemmassa jatkosarjassa on pari kovaa jengiä... kyllä tässä alemmassakin jatkosarjassa on kovia vastustajia."

Seuraava Kotiottelu

Pelicans SB:n seuraava ottelu on kotikentällä sunnuntaina 3.12.2023, kun vastaan asettuu Pirkat. "Tästä on hyvä jatkaa," päätti Koskela, kehottaen kaikkia tulemaan kannustamaan Pelicansia voittoon seuraavassa kotipelissä.

Kokoonpanon ja loukkaantumisten kanssa taistellut joukkue on näyttänyt, että se pystyy nousemaan haasteista ja jatkamaan kehitystään. Sarjan keskikastissa oleva Pelicans SB on valmis kohtaamaan Pirkat ja tavoittelemaan uutta voittoa.

Tule mukaan kannustamaan Pelicans SB T18-joukkuetta seuraavassa kotiottelussa Paavolan Kampuksella! #PelicansSB #T18SM #Salibandy #Lahti #NuoretLahjakkuudet #PelicansVoittoon 🥍🔵🔴