Pelicans T18 tytöille voitot kotona ja Seinäjoella
T18Julkaistu: 11.03.2024 09.04

Lauantain kotipelissä vastassa oli Pirkat. Alusta asti oltiin pelissä mukana, paikkoja oli tehdä mukavat lukemat jo ensimmäiseen erään mutta Pirkkojen maalivahti torjui hienosti. Toiseen erään viimeistely parani, Neea Riuttanen/ Inka Tervo kaksikko tehoilivat molemmat kaksi maalia. Kirsikkana kakun päällä Riuttasen ilmaveivimaali. Tytöt puolustivat hienosti, Pirkat eivät päässeet vaarallisiin paikkoihin ja ne vedot mitkä maalille asti tulivat, Anna otti ne varmasti kiinni. Lopulta hieno ansaittu voitto Pelikaaneille lukemin 4-1.

Sunnuntaina pelattiin Seinäjoella. Tahmea alku, tekosyiksi voisi käyttää kaikki mahdolliset kliseet, bussijalat jne. Verkkaisesta alusta huolimatta, paremmalla viimeistelyllä oltaisiin johdettu ensimmäistä erää ainakin vähintään kolmella maalilla. SPV kuitenkin teki erän ainoan maalin, koska näinhän se menee. Toiseen erään hieno tason nosto taas ja maalintekoonkin löytyi tehokkuutta. Toisen erän maalintekijät Eskolainen kahdesti, Haapsaari ja Riuttanen. Kolmas erä meni maaleitta. Kaksi aikaisempaa peliä Seinäjokea vastaan hävittiin huonon viimeistelyn takia, joten siksi maistuva revanssin revanssi kauden viimeiseen peliin. Voitto Pelsuille 4-2!