T16 Pelicans divarin kärkipaikalle
T16Julkaistu: 29.01.2024 16.02

T16 Divarin kärkipaikasta käytiin kovaa kamppailua Divarin kolmannessa pelitapahtumassa Tiger Sport Areenalla Vantaalla 27.1.

Pelsun tytöillä oli aamun ensimmäinen peli isäntäjoukkuetta Tiikereitä vastaan. Tiikereiden kokoonpanoon oli saatu kaikki pelaajat riviin ja vaikka alkukauden pelit olivat meidän tytöt hoitaneet voittoisasti, tiedettiin että vastassa oli Tiikeri jolla oli tavallista terävämmät kynnet kuin edellisissä kohtaamisissa.

Kun päätös summeri soi, oli peli kuitenkin Pelicanssin hyväksi 5-1. Pelicanssin kaikissa maaleissa oli eri tekijä, eli samaan aikaan kun me onnistuttiin laajalla rintamalla, pystyttiin pitämään Tiikereiden taitavat hyökkääjät kurissa, ainakin viimeistään tolppien välissä Iiris hoiteli ne jotka tulivat läpi puolustuksesta.

Päivän toisessa pelissä vastaan tuli sarjajumbona tällä hetkellä olevan FBC Turku punainen. En tiedä oliko hyvänolon tunne vallannut tytöt mutta Punaiset ottivat pelistä vahvanotteen ja veivät ensimmäisen erän 1-3 numeroin. Turkoosi sai kuitenkin peliään kasaan vaikka meillä oli suuria vaikeuksia päästä omista punaisten vahvan karvauksen takia, mutta kun päästiin hyökkäyspäähän peli pyöri hyvin meidän käsissä ja alkoi tulla tulosta. 2:een viimeiseen erään 4 maalia, joista Lahtisen Riian teki kolme siivitti Pelicanssin voittoon. Hieno nousu jälleen tytöiltä, mutta kaikki kunnia vastustajalle, jotka tekivät pelistä todella jännittävän.

Pelicans T16 tällä hetkellä Divarin ykköspaikalla, mutta erot ovat marginaaliset ja 3:n kärki on 1:n pisteen sisällä.

11.2 pelataan Paavolan kampuksella jännittävät kärkikamppailut, joissa ensimmäisessä pelissä 10.00 vastaan tulee samoilla pisteillä oleva Kokkolan Nibacos ketä ei olla vielä kohdattu aiemmin ja päivän viimeisessä pelissä tuttu ja aina vaarallinen sarjassa 3:lla sijalla oleva ASP/PöU.

Tervetuloa kannustamaan turkoosia 11.päivä sunnuntaina, näitä vastustajia vastaan tarvitaan paikalle se kuuluisa 6's kenttäpelaaja!