Erityisryhmien Erkkasäbätreenit alkavat taas syyskuun alussa
Julkaistu: 11.08.2023 11.30

Erityisryhmien Erkkasäbätreenit alkavat taas syyskuun alussa

Tulevan kauden 2023–2024 Erkkasäbä käynnistyy tiistaina 5.9. klo 16–17 Lahden Suurhallin Areena 3 -kentällä. Harjoitukset pidetään koko syyskauden ajan tässä paikassa samaan aikaan. Erkkasäbän sivut ja tietoa harjoitusajoista, peleistä ja turnauksista sekä joukkueesta ja taustahenkilöistä löydät osoitteesta: https://www.pelicanssb.fi/joukkueet/3493.

Joona Outakivi toimii Pelicans SB:ssä erityisryhmien ja Erkkasäbän valmentajana sekä koordinaattorina. Hänen aisaparinaan toimii Niklas ”Nikke” Aartolahti, joka suorittaa Pelicans SB:ssä liikunnanohjaajan työharjoittelua ja pelaa samalla seuran miesten edustusjoukkueessa maalivahtina.
– Nikke jatkaa aisaparinani edelliskauden tapaan, mikä on mahtavaa, Outakivi kertoo.
– Syksylle ei ole vielä pelejä tiedossa, mutta keväälle odotetaan jo tapahtumia ja pelailua. Ajatuksena on osallistua erityisryhmien SM-turnaukseen, mutta sen toteutuminen on vielä auki niin aikataulun kuin talouden osalta.

Erkkasäbään ilmoittautuminen onnistuu Pelicans SB:n toimistosähköpostin kautta (toimisto@pelicanssb.fi) tai suoraan Joona Outakivelle (joonaoutakivi@gmail.com / 041 745 4084).
– Olen valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja tiedusteluihin, Outakivi toteaa.
– Otamme mielellämme myös yhteistyökumppaneita vastaan. Jos haluat tukea toimintaamme, ole yhteydessä!
– Joukkueemme on iloinen ja persoonallinen, ja etsimme tukijoita muun muassa peliasukustannuksiimme.

Outakivi mainitsee, että Erkkasäbän kausimaksu määräytyy ryhmässä olevien pelaajien määrän mukaan. Kausimaksu sisältää salimaksut, vakuutuksen ja seuran jäsenkortin.
– Syyskauden kausimaksu on arviolta 80 euroa ja kevätkaudelle noin 100 euroa.
– Toivotamme kaikki uudet pelaajat lämpimästi tervetulleiksi.
– Mukaan pääsee helposti riippumatta taitotasosta. Aloittamiseen tarvitaan perusvarusteet, eli maila, suojalasit, sisäpelikengät ja juomapullo. Tarvittaessa mailoja ja suojalaseja voi lainata, jotta voit tutustua lajiin ennen omien hankintaa, Outakivi kertoo.