Pelicans SB:n Erkkasäbäjoukkue Voittoisa Harjoitusottelussa Mikkelin Hatsinaa Vastaan
ErityisryhmäJulkaistu: 07.12.2023 13.29

Pelicans SB:n Erkkasäbäjoukkue Voittoisa Harjoitusottelussa Mikkelin Hatsinaa Vastaan

Lahden Suurhallin Salpausselkähallissa käytiin erityislaatuinen salibandyottelu, kun Pelicans SB:n Erkkasäbä-joukkue kohtasi Mikkelin Hatsinan erkkasäbä-joukkueen. Ottelu päättyi Pelicans SB:n voittoon maalein 17-7.

Ystävyysottelu Sytytti Tunnelman

Ottelu sai alkunsa Mikkelin Hatsinan erkkatiimin tarpeesta löytää harjoitusvastustaja. "Lahti on ihan naapurissa, joten he ottivat meihin yhteyttä lokakuun alkupuolella," kertoo Pelicans SB:n Erkkasäbän valmentaja ja koordinaattori Joona Outakivi. "Hatsinan valmentaja Minna Hämäläisen kanssa sovimme tämmöisen ystävyysottelun. Ja hieno oli meininki."

Pelicans SB:n Vahva Suoritus

"Peli päättyi meidän 17-7 voittoon," jatkaa Outakivi. "Maalirikkaassa pelissä parasta olivat suoritukset ja tunnelmat. Parannettavaa jäi pelipaikkapelissä sekä rikkeitä tuli yllättävän paljon verrattuna treeneihin. Vastustajan joukkue on koottu tänä syksynä ja koostui pääosin parikymppisistä harrastelijoista. Meidän joukkueemme ikähaitari on laajempi lajin nestoreista taitaviin nuoriin."

Tulevat Suunnitelmat ja Kiitokset

"Varmaan joululoman jälkeen on aika tuumailla kevään kuviot selviksi, mutta jotain on varmasti tulossa," Outakivi pohtii. "Sen lisäksi että meidät on tietysti kutsuttu Mikkeliin vastavierailulle."

Erkkasäbäjoukkueen harjoitukset jatkuvat tiistaina 9. tammikuuta. Uudet pelaajat ovat tervetulleita tutustumaan ja liittymään joukkueeseen.

"Ja tietysti vielä kiitos syyskaudesta meidän omalle Pelicans SB erkkatiimille. Olette tosi hieno ryhmä!" Outakivi lisää kiitollisena.


Lisätietoja Pelicans SB:n Erkkasäbätoiminnasta ja tulevista harjoituksista löydät seuran kotisivuilta. Tervetuloa mukaan innostavaan ja yhteisölliseen toimintaan! #PelicansSB #Erkkasäbä #Salibandy #Lahti 🥍💙