Erkka Säbä vahvistaa yhteisöllisyyttä ja peli-iloa Pelicans SB:ssä
ErityisryhmäJulkaistu: 16.10.2023 08.00

Erkka Säbä vahvistaa yhteisöllisyyttä ja peli-iloa Pelicans SB:ssä

Lahti Energia-areenan kaukalo nro 3 tuntee tiistaisin iloisen vilinän ja vilskan, kun Erkka Säbän joukkue kerääntyy yhteen. Erityisryhmien salibandyn sydämessä peli-ilo, yhteisöllisyys ja jokaisen pelaajan ainutlaatuisuus ovat etusijalla.

Kausi 2023-24: Täys joukkue ja mahtava meininki

Tämän kauden Erkka Säbä on alkanut lupaavasti. "Viimeisimmän tukkikirjanpidon mukaan meillä on 22 pelaajaa treeniringissä. Täys joukkueellinen siis", kertoo valmentaja ja koordinaattori Joona Outakivi. Harjoitukset eivät ole pelkkää lajitreeniä – ne ovat myös hetki, jolloin kuulumisia vaihdetaan ja yhteishenki tiivistyy. Syöttöjä, vetoja ja kuljetuksia tehdään sen mukaan, miltä päivänä milloinkin tuntuu, ja tietenkin pelataan.

Erkka Säbän toimintafilosofia korostaa ennen kaikkea yhteisöllisyyttä ja ihmisen monimuotoisuutta. "Kannattaa tulla mukaan pelaajaksi, joukkueen jäseneksi, kannustajaksi, tukijaksi tai vaikka manageriksi. Me vaalimme yhteisöllisyyttä ja ihmisyyden monimuotoisuutta – reilua ja lämmintä meininkiä ihan oikeasti", Joona sanoo intoa puhkuen.

Turnaukset ja tulevat tapahtumat

Vaikka Erkka Säbä ei pelaa säännöllisessä sarjapelissä, joukkue osallistuu erityissalibandyn kansallisiin turnauksiin. Nämä turnaukset ratkaistaan muutamien vuosittaisten tapahtumien aikana. Joukkueet jaetaan kolmelle taitotasolle: kilpa-, haastaja- ja harrastesarjaan. Erkka Säbän suunnitelmissa on osallistua vuoden 2024 talvi/kevätturnaukseen, ja näillä näkymin joukkue pelaa haastajasarjassa. Lisäksi Joona vihjaa, että luvassa saattaa olla myös jotakin "omaa häppeningiä".

Tervetuloa mukaan

Haluatko osaksi tätä mahtavaa porukkaa tai tukea toimintaa? Olitpa sitten lajin vasta-alkaja tai kokeneempi kaukalokettu, Erkka Säbässä kaikille on paikkansa. "Meidän tiimissä saa olla kuka vaan, sillä pelin venho on yhteinen", Joona rohkaisee.

Mikäli Erkka Säbä herätti kiinnostuksesi tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä valmentaja Joona Outakiveen, p. 041 745 4084, joonaoutakivi@gmail.com tai toimisto@pelicanssb.fi.


Erityisryhmän joukkuesivu: Pelicans SB Erkka Säbä