Eka turnauksen aikataulut ym. tiedot!
Julkaistu: 13.10.2022 10.57

Eka turnauksen aikataulut ym. tiedot!

Ensimmäisen turnauksen otteluohjelma on julkaistu! Eli turnaushan pelataan sunnuntaina 23.10. Iitin Ravilinnassa (Veteraanitie 2, Iitti). Sama paikka missä oli viime kaudellakin kaksi turnausta. Turnauksen isäntänä toimii tuttuun tapaan SC Jenga.

Meillä on mukana kaksi joukkuetta: Pelicans SB musta ja Pelicans SB turkoosi. Ensimmäisenä pelit aloittaa musta joukkue, jolla on eka matsi Jenga Team Tiikereitä vastaan kello 14:20. Eli joukkueen pelaajien pitäisi olla paikalla viimeistään 13.50. Turkoosin ensimmäinen matsi on vastaavasti kello 15:00 LASB Jr. joukkuetta vastaan, eli tämän joukkueen pelaajien pitäisi olla paikalla viimeistään 14.30. Saa toki tulla jo aiemminkin katsomaan muiden joukkueiden pelejä, turnaus alkaa jo kello 11 SaiPan ja Jymyn matsilla. Otteluohjelma löytyy Salibandyliiton tulospalvelusta osoitteesta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/162/9708/9223/20...

Molemmilla joukkueilla on turnauksessa siis kolme ottelua. Mustalla klo: 14:20 Jengaa vastaan, klo: 15:00 TaiKi:a ja klo: 16:20 SB Heinolaa vastaan. Turkoosi pelaa klo: 15:00 LASB Jr. vastaan, klo: 15:40 Jenga ja klo: 16:20 TaiKi:a vastaan.

Pelicans SB musta joukkue:
Alex Rantanen MV
Vilho Riihimäki
Joonas Suutari
Juuso Halmekoski MV
Aaro Puolanne
Nooa Helin MV
Hugo Degerlund
Karri Ketola
Hugo Savolainen

Pelicans SB turkoosi joukkue:
Aapo Juutilainen MV
Max Heiskala
Otto Piilonen
Valtteri Tiihonen MV
Niilo Valkonen
Luca Rauanterä
Oliver Rauanterä
Niilas Kelemen
Kasperi Yrjölä

P9 ikäluokka pelaa Säbäkipinäsarjaa ja pelaajilla tulee olla Säbäkipinäpelipassi. Sarjassa noudatetaan P9-P10 Säbäkipinäsääntöjä, pelimuoto: 3 vs. 3, 2 x 15 min. + maalinpienennyselementti. Säbäkipinä Kaakkois-Suomen sivut löytyvät osoitteesta: https://salibandy.fi/fi/sarjat/alueelliset-sarjat/... Sieltä löytyy mm. kaikki tässä vaiheessa tiedossa olevat turnaukset, joita on nyt loppuvuoden aikana yhteensä neljä. Kevätkaudelle on tulossa noin kuusi turnausta.

Kaikilla pojilla pitää tosiaan olla Säbäkipinäpelipassi turnausta. Sen voi käydä lunastamassa ja ostamassa osoittesta: https://salibandy.fi/fi/palvelut/pelaajalle/pelipa... Eli valitkaa linkki "OSTA SALIBANDYN PELIPASSI TÄSTÄ". Tämä ohjaa Suomisportin sivuille, jonne sinun pitää kirjautua jos olet ensimmäistä kertaa asialla. Jos viime vuonna jo ostitte pelipassin, niin tiedot pitäisi löytyä jo valmiiksi. Sivusto ohjaa selkeästi eteenpäin, eli ensin lapsen nimi, laji ja tämän jälkeen valitaan Säbäkipinäpelipassi (19 euroa). Sen voi ottaa tosiaa vakuutuksella tai ilman, mutta vakuutus pitää joka tapauksessa olla. Jos ei ota vakuutusta, niin kannattaa tarkistaa korvaako perheen oma vakuutus myös urheilussa tapahtuneet tapaturmat, koska näin ei ole välttävättä automaattisesti. Seuraksi valitaan Päijät-Hämeen Salibandyseura (joka on seuran virallinen nimi, ei siis Pelicans SB). Lopuksi voit valita otatko vakuutuksen vai et. Tosin eipä tuo vakuutuskaan maksa kuin 9 euroa, joten suosittelen sen ottamista. Yhteensä Säbäkipinäpelipassi tuon vakuutuksen kanssa on siis 28 euroa.


Jos tulee jotain kysyttävää niin voitte olla meidin toimihenkilöihin yhteydessä!

Terveisin: Toni Degerlund 1/2 jojo