Heinolan turnauksen aikataulut ja muut yksityiskohdat!
Julkaistu: 06.02.2023 23.40

Heinolan turnauksen aikataulut ja muut yksityiskohdat!

Kevätkauden toinen turnaus pelataan Heinolassa 12.2. sunnuntaina ja turnausisäntänä toimii tällä kertaa SB Heinola. Turnaus pelataan Heinolan kirkonkylän liikuntahallissa (Koulukuja 8, 18300 Heinola).

Turnaus alkaa kello 11, ja molemmilla joukkueilla alkaa tällä kertaa samaan aikaan ottelut, eli turnauksen ensimmäisissä otteluissa. Paikka olisi hyvä olla viimeistään puolituntia ennen eli 10.30. Meillä on turnauksessa jälleen kaksi joukkuetta, turkoosi ja musta.

Turkoosilla on turnauksen ensimmäinen ottelu Jymyä vastaan ja ottelu alkaa tosiaan kello 11. Seuraava ottelu alkaa kello 12:20 SB Heinola harmaata vastaan. Turkoosin viimeinen ottelu on Jenga Team Karhuja vastaa, joka alkaa vastaavasti kello 13:40.

Mustan ensimmäinen ottelu on vastaavasti kello 11 SB Heinola harmaata vastaan. Seuraava ottelu on kello 11:30 BB-88:a vastaan. Ja mustan viimeinen ottelu alkaa keillo 13 Jymyä vastaan.

Molemmilla joukkueilla on siis jälleen kolme ottelua. Paikalla on hyvä olla tosiaan vähintään puolituntia ennen ensimmäistä peliä, mutta voi toki tulla jo aikaisemminkin. Mukaan kannattaa ottaa taas hiukan omia eväitä, juotavaa, juomapullo, peliasu, suojalasit, maila, pelikengät jne. Muistattehan kaikki uudet pelaajat ja ensimmäiseen turnaukseen tulevat, että ennen turnausta pitää olla hommattuna Säpäkipinä passi. Kaikille taitaa tosin ollakin jo passi hommattuna, mutta jos ei ole, niin se pitää hommata nyt heti alkuviikosta, koska sen siirtymiseen liiton tulospalveluun, menee yleensä pari päivää. Turnauksen otteluohjelma löytyy Salibandyliiton tulospalvelusta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/162/9708/9223/2022-2023/otteluohjelma/?team=0

Pelicans SB turkoosi joukkue:
Aaro Puolanne
Otto Piilonen
Juuso Halmekoski
Niilo Valkonen
Joonas Suutari
Aapo Juutilainen
Viljami Mälkönen
Karri Ketola
Daniel Järvinen
Antti Eskeli
Kasperi Yrjölä

Pelicans SB musta joukkue:
Vilho Riihimäki
Alex Rantanen
Valtteri Tiihonen
Max Heiskala
Nooa Helin
Hugo Degerlund
Jerry Laine
Hugo Savolainen
Kalle Koskela
Viljami Rautiainen
Niilas Kelemen

Jos tulee jotain kysyttävää niin voitte olla meidin toimihenkilöihin yhteydessä!

Terveisin: Toni Degerlund 1/2 jojo