Harrastetoiminta INFO


VARUSTEET

Saako mailaa ja/tai suojalaseja aluksi lainaan?
Kyllä, meiltä saat tarvit. tutustumisen ajaksi lainaan varusteita.

Kuinka valita oikea salibandymaila?
Oikea mailan pituus on napaan asti - nyrkki navasta pidempi.
Kätisyys vaihtoehtoina on left (vasen) ja right (oikea). Mikäli pelaaja pelaa vasen käsi alhaalla, niin hänen mailan tulee olla left. Mikäli hän puolestaan pelaa oikea käsi alhaalla, niin mailan tulee olla right.

Minkälaiset suojalasit?
Salibandyssä ja meidän harrastetoiminnassa suojalasien käyttö on pakollista.
Suojalaseiksi käy salibandyyn tarkoitetut suojalasit tai muut kirkkailla linseillä varustetut lasit (esim. ilotulite). Suojalaseja ostaessa huomioi koko (JR) tai (SR).

Oikeanlaiset sisäpelikengät?
Vaaleapohjainen kenkä kuten varsinainen sisäpelitossu. Jos kengän pohja ei ole vaalea, siinä on oltava teksti “non-marking” tai vastaava, kuten monissa sisäpelikengissä on.

Ei kelpaa: Lenkkarit. Muut tummapohjaiset kengät, joita ei erikseen ole merkattu sisäpeliin sopiviksi. Ulkokengät eivät kelpaa, eli vaikka kenkäsi olisivat sisäpelitossut, mutta olet kävellyt niillä ulkona, et saa tulla niillä pelaamaan. Jos siis aiot ottaa esim. vaaleapohjaiset tennarit sisäpelikäyttöön, on ne pestävä huolellisesti, etteivät ne naarmuta lattiaa.

Emme suosittele kenellekään muita kuin oikeasti sisäpelikäyttöön tarkoitettuja kenkiä. Tietysti voit käyttää muita tossuja kokeilukerralla tai muuten satunnaisesti, mutta jos harrastus jatkuu, kannattaa hankkia kunnolliset sisäpelikengät. Jalkasi kiittävät sinua siitä myöhemmin.


TOIMINTA

Voinko tulla tutustumaan toimintaan ennen sitoutumista?

Ilmoittautuminen ja välitön maksu vaaditaan ennen treeneihin osallistumista. Tutustua toimintaan saa 2 krt/viikkoa.
Mikäli lapsen osallistuminen perutaan ilmoittautumisen jälkeen, niin peruutuksesta veloitetaan 10€ maksu. Loppusumma osallistumismaksusta palautetaan.

Ilmoittautumalla ennakkoon varmistat myös paikkasi ryhmässä!
Ilmoita/kysy tutustumisesta! samuli.paalanen@pelicanssb.fi, 044 3511142

Voiko ryhmiin ilmoittautua mukaan ilman aiempaa lajitaustaa /-kokemusta?
Ilman muuta! Harrasteryhmämme toivottavat kaikki säbän pelaamisesta kiinnostuneet tervetulleiksi. Aiempaa lajitaustaa ei tarvita.

Mitä kerhoissa tehdään?
Harjoitukset koostuvat erinlaisista motoriikka, säbätekniikka- & taitoharjoitteista, leikeistä ja tietysti itse pelaamisesta.

Harjoitusten seuraaminen
Toiset lapset pitävät ajatuksesta, että vanhemmat seuraavat harjoituksia, toiset haluavat harjoitella ”rauhassa”
Huoltaja voi olla läsnä ja seurata harjoituksia kentän laidalta. Kannustamme vanhempia myös omatoimiseen liikuntaan harjoituksien ajaksi esim. kävelylenkille.

Ilmoittauduin ryhmään, mutta haluankin peruuttaa osallistumisen. Mitä teen?
Tämä hoituu helposti laittamalla viestiä osoitteeseen samuli.paalanen@pelicanssb.fi. Mikäli lapsen osallistuminen perutaan ilmoittautumisen jälkeen, niin peruutuksesta veloitetaan 10€ maksu. Loppusumma osallistumismaksusta palautetaan.

Vakuutus
Kaikki salibandykoululaiset ovat vakuutettu seuran toimesta lukuunottamatta miesten ja naisten "peliryhmiä"

Annan mielelläni lisätietoa!
Samuli Paalanen
Pelicans SB Harrastevastaava
044 3511142
samuli.paalanen@pelicanssb.fi