Multi SkillZ mukana Pelicans SB:n toiminnassa
Päijät-Hämeen Salibandyseura ryJulkaistu: 02.06.2021 14.36

Multi SkillZ mukana Pelicans SB:n toiminnassa"On ollut mukavaa saada olla mukana Pelicans SB:n toiminnassa jo useamman kauden ajan. Olemme saaneet liikuttaa lapsia niin taitokoulussa, leireillä kuin viikoittain myös joukkuetoiminnassa." - Jenni Paljakka

Multi SkillZ on lapsille tehty liikuntaohjelma, joka kehittää lapsista taitavia liikkujia motoristen, sosiaalisten sekä psyykkisten taitojen näkökulmasta.

Motoristen taitojen vahvistaminen lapsuusiässä auttaa lasta kehittymään innokkaaksi liikkujaksi myös tulevaisuudessa, vaikka tavoitteena ei olisikaan kilpaurheilu-ura. Toisaalta, mikäli lapsi tavoittelee kilpakenttiä, monipuolisilla liikuntataidoilla on tärkeä rooli lajitaitojen oppimisessa.

Harjoitukset ovat hauskoja ja lapsia innostavia. Käytämme apuna helppoja välineitä, kuten palloja, vanteita ja merkkikartioita, jotka ovat lapsille tuttuja päiväkoti- ja koulumaailmasta. Multi SkillZ-harjoitteet on suunniteltu niin, että lapsi kokee pikemminkin pitävänsä hauskaa liikunnan parissa kuin harjoittelevansa. Tehtävistä löytyy monia erilaisia variaatioita iän ja taitotason mukaan, joten jokainen lapsi saa varmasti onnistumisen elämyksiä näiden harjoitusten parissa.

"Toiminta on antanut uuden tason meidän juniori kilpa- ja harrastetoiminnalle. Harjoitteet ovat lasten mielestä riittävän haastavia ja luovia. Innostaa ja haastaa lapset motoristen taitojen kehittämiseen." - Harrastevastaava Samuli Paalanen