Hyvä tuote
Päijät-Hämeen Salibandyseura ryJulkaistu: 20.12.2021 13.52

Hyvä tuote

Aloita uusi vuosi raikkaasti – varusteet kuntoon nollaamalla

Nolla Antimicrobialin kehittämä suomalainen innovaatio poistaa hajut ja tuhoaa bakteerit. Kokeile esimerkiksi kiekkovarusteisiin tai sisäpelikenkiin. Pelicansin kanssa yhteistyötä tekevän Nolla Antimicrobial Oy:n kehittämä Sports Gear Sanitizer eli urheiluvarustesuihke eliminoi tehokkaasti epämiellyttävät hajut urheiluvarusteista ja on täydellinen tuote niin jääkiekkovarusteisiin kuin muuhun arjen varustukseen.

Tuotteen teknologiaa on kehitetty yli 20 vuotta ja se tuhoaa 99,99999-prosenttia kaikki hajua aiheuttavista mikrobeista. Tarjoamme tuotetta Pelicans-yhteisön jäsenille yli 30% alennuksella hintaan 9,9€/kpl.

Nolla Sports Gear Sanitizer perustuu ainutlaatuiseen patentoituun suomalaiseen teknologiaan, jossa hopeaionit on valjastettu nujertamaan epämiellyttäviä hajuja aihetuttavia mikrobeita, kuten tiettyjä bakteereita ja hiivasieniä. Nolla Sports Gear Sanitizer muodostaa tuotteen pinnalle suihkutettaessa näkymättömän hopeapinnoitteen, joka tuhoaa kaikki alleen jäävät mikrobit, ja pinnoite jää suojaamaan käsiteltyä pintaa pitkäksi aikaa. Tämän ansiosta vanhatkin urheiluvarusteet saadaan hajuttomiksi.

Raikasta ja hygieenistä. Tuotteen sekä yrityksen keulakuvina ovat monelle tutut jääkiekkolegenda Teemu Selänne sekä Pelicans-omistaja Valtteri Bottas.

Tuote on saatavilla Pelicans Storesta hintaan 15€. Pelicans-yhteisön jäsenille eli junioreille, kausikorttilaisille ja kumppaneille tuotteet ovat myynnissä huikeaan tarjoushintaan 9,9€/kpl. Enemmän lisätietoa yrityksestä sekä tuotteesta kuten myös käyttöohjeet löydätte osoitteesta: https://www.nollaantimicrobial.com