Pelicans SB P10-jengin kausi vihellettiin keskiviikkona käyntiin
P10 (2014)Julkaistu: 18.08.2023 10.34

Pelicans SB P10-jengin kausi vihellettiin keskiviikkona käyntiin

Pelicans SB P10-poikien kausi saatiin kesäloman jälkeen taas täyteen vauhtiin, kun ensimmäiset treenit vedettiin Suurhallilla 16.8. keskiviikkona. Heti seuraavana päivänä olikin jo joukkueen toiset treenit. Meno oli erinomainen ja pojat olivat intoa täynnä, kun pitkän tauon jälkeen päästiin taas tosi toimiin. Elokuu mennään vielä hiukan spesiaalivuoroilla (näkyvät joukkueen kalenterissa), mutta syyskuussa harjoitukset alkavat taas pyörimään normaalisti. Joukkueella tulee olemaan kauden aikana treenit keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18 Suurhallin Areena 1 kentällä.P10-pojat osallistuvat
tulevalla kaudella kahteen eri Suomen Salibandyliiton alaiseen sarjaan: Kaakkois-Suomen Säpäkipinän kilpasarjaan sekä haastajasarjaan. Tulevan kauden joukkueet ja turnaukset julkaistaan sen jälkeen kun ilmoittautuminen on päättynyt syyskuun puolivälissä. Ensimmäiset turnaukset ovat todennäköisesti lokakuussa. Sitä ennen pojat osallistuvat kuitenkin Kouvolassa järjestettävään Sudenpentu Cupiin heti syyskuun alussa.

Tällä hetkellä joukkueessa on parikymmentä innokasta pelaajaa. Joukkueen sivut, jossa on tapahtumakalenteri, joukkue yms. löytyy nettiosoitteesta: https://www.pelicanssb.fi/joukkueet/3487. Mukaan mahtuu vielä, jos salibandyn pelaaminen kiinnostaa. Jos haluat liittyä mukaan joukkueeseemme ja kysyä asiasta lisää, voit olla yhteydessä joukkueenjohtajiimme Toniin (050 413 8869 / toni.degerlund@gmail.com) tai Janneen (050 5358136 / Piilonen.janne@gmail.com).