Pelicans SB P10:n Kaakkois-Suomen Säbäkipinäsarja päättyi kotiturnaukseen
P10 (2014)Julkaistu: 18.03.2024 11.00

Pelicans SB P10:n Kaakkois-Suomen Säbäkipinäsarja päättyi kotiturnaukseen

Lahden Suurhallin Salpausselkähallissa pidettiin sunnuntaina, 17. maaliskuuta 2024, Kaakkois-Suomen P10-säbäkipinäturnauksen kauden viimeinen osakilpailu, jossa Pelicans SB P10 toimi isäntänä. Joukkue osallistui neljään otteluun päivän aikana.

Ensimmäisessä ottelussa Pelicans kohtasi SB Heinola valkoisen. Ottelu oli alusta asti tiukka, ja lopulta Heinola voitti ottelun 9-4. "Turnauksen ensimmäisessä pelissä kohtasimme SB Heinola valkoisen. Pelicans oli alussa tasaväkisesti mukana, mutta vähitellen Heinola otti ottelun hallintaansa," kertoo Pelicansin P10 Säbäkipinäjoukkueen vastuuvalmentaja Niko Savolainen.

Toisessa ottelussa vastaan asettui Taipalsaarelta saapunut Taiki. Pelicans hyödynsi vastustajan rajoitetun vaihtomiehistön ja voitti ottelun 12-3. "Toisessa pelissä kohtasimme Taikin. Pelaajamme onnistuivat laajasti ja saimme hyvin maaleja aikaan," kommentoi Savolainen.

Kolmannessa ottelussa Pelicansin vastustajaksi tuli Jenga Team Tiikerit. Ottelu alkoi Pelicansin komennossa, mutta Jenga kiri ja vei voiton numeroin 11-14. "Kolmannessa pelissä Jenga osoitti vahvaa peliä ja nousi ottelun edetessä voittoon," Savolainen muistelee.

Päivän viimeisessä ottelussa Pelicans kohtasi BB-88:n. Alkuun Pelicans piti johtoasemaa, mutta BB-88 käänsi ottelun edukseen ja voitti 5-8. "Viimeisessä pelissä kohtasimme BB-88:n. Pelicans aloitti vahvasti, mutta BB-88 vei lopulta voiton," summaa Savolainen.

Savolainen toteaa, että turnaukseen tavoitteena oli pelata kauden parasta peliä, mutta täysi potentiaali ei täysin realisoitunut. "Pyrimme pelaamaan kauden parasta peliämme, vaikka emme joka ottelussa täysin siihen yltäneetkään. Joukkueessa on kuitenkin paljon kehitettävää, ja jatkamme työskentelyä parantaaksemme peliämme," Savolainen toteaa.

Kauden päättyessä Säbäkipinä-sarjaan, Pelicans SB P10:n toiminta jatkuu harjoitusten ja toukokuun alussa Espoossa järjestettävän kutsuturnauksen merkeissä. Kausi on tarjonnut joukkueelle arvokkaita oppeja ja kasvun mahdollisuuksia.

Kokonaisuudessaan kausi on tarjonnut Pelicans SB P10-joukkueelle monia kehitysmahdollisuuksia ja yhteisiä kokemuksia. Jokainen ottelu on ollut tilaisuus oppia ja kehittyä yhdessä joukkueena.