Pelicans SB P10 osallistui Iitin Säbäkipinä-turnaukseen
P10 (2014)Julkaistu: 20.02.2024 15.30

Pelicans SB P10 osallistui Iitin Säbäkipinä-turnaukseen

Pelicans SB P10 -joukkue matkusti lauantaina 18.2. Iitin Ravilinnaan, jossa he osallistuivat Kaakkois-Suomen P10 Säbäkipinä -sarjan otteluihin. Joukkue kohtasi päivän aikana Jenga Team Karhut, SB Heinola mustan ja SaiPa mustan.

Voitto Jenga Team Karhuista

Päivä alkoi ottelulla Jenga Team Karhuja vastaan. Pelicans hallitsi peliä ja otti lopulta voiton lukemin 9-12. Vastuuvalmentaja Niko Savolainen kommentoi, että joukkue oli pelissä aktiivinen alusta loppuun, mikä johti voittoon.

Kohtaaminen SB Heinola Mustan kanssa

Toinen ottelu SB Heinola mustaa vastaan oli tiukempi. Heinola sai ottelun alussa johtoaseman, ja Pelicans pyrki tasoittamaan tilannetta, mutta ottelu päättyi lopulta Heinolan 4-0 voittoon. Savolainen mainitsi joukkueen maalivahtipelin ja yrityksen pelissä, vaikka tulos ei ollut odotettu.

Tiukka taisto SaiPa Mustaa vastaan

Päivän viimeisessä ottelussa Pelicans kohtasi SaiPa mustan. Ottelu oli tasainen, ja maaleja tehtiin vuorotellen, mutta SaiPa vei lopulta voiton lukemin 9-11. Savolainen totesi, että joukkue pyrki antamaan parhaansa viimeisessä pelissä.

Katseet kohti kotiturnausta

Pelicans SB P10 suuntaa seuraavaksi kotiturnaukseen Lahden Suurhallin Salpausselkähallissa 17.3.2024, jossa joukkue kohtaa SB Heinola valkoisen, TaiKin, Jenga Team Tiikerit ja BB-88:n. Savolainen ilmoitti, että joukkue jatkaa valmistautumista kotiturnausta varten tavoitteenaan esittää kauden parasta peliä.

Pelicans SB P10:n osallistuminen Iitin turnaukseen tarjosi kokemusta ja osoitti joukkueen kehityksen. Vaikka otteluiden tulokset vaihtelivat, joukkueen panostus ja kehitys olivat nähtävissä. Tuleva kotiturnaus antaa mahdollisuuden esitellä joukkueen taitoja ja kehitystä kotiyleisölle.