Pelicans SB P10 siipirikkoisena Kärkölässä
P10 (2014)Julkaistu: 27.02.2024 08.17

Kauden 7. Haastajaturnaus pelattiin Kärkölässä. Pelicans P10 lähti peleihin siipirikkoisena, kun kuusi pelaajaa oli hiihtoloman takia poissa peleiltä. Turnauksessa debyytin haastajissa teki #66 Hugo Savolainen.

Game 1, me vs. Sudet SB Stars:

Päivän avauspelissä kohdattiin aina kova Sudet Stars. Ottelun alku oli haastava, ja alkuminuuttien jälkeen peli oli vastustajille 0-2. Erän mittaan peli tasoittui, ja ajassa 9.27 Juuso Halmekoski kavensi numerot 1-2. Erässä ei enempää maaleja nähty, ja toiseen erään lähdettiin maalin takaa-ajosta. Toinen erä lähti Susien komennossa, ja nopeassa tahdissa peli oli 4-1 Susille, mutta Vilho Riihimäen kavennus ajassa 19.16 antoi uskoa takaa-ajoon. Vajaa minuutti kavennuksesta ero oli taas kolme, kun Sudet onnistui tekemään 5. maalinsa. Pelikaanit eivät luovuttaneet, ja ajassa 21.57 Juuso Halmekoski kavensi numeroiksi 3-5. Pelikaanit eivät enää maalinteossa onnistuneet, ja Susien osuttua vielä kahdesti, matkasi voitto Susien matkaan numeroin 3-7.

Game 2, Sudet SB Musta vs. Me:

Avauspelistä sisuuntuneet Pelikaanit lähtivät toiseen peliin parantamaan tekemistä, ja tulos näkyikin taululla nopeasti. Maaleja syntyi tasaiseen tahtiin, ja erätauolle lähdettiin Pelikaanien johtaessa 10-0. Toisen erän alku alkoi hapuilevasti. Vain kahdeksan sekuntia aloituksesta, ja pallo löytyi pelikaanimaalista. Sudet sai onnistumisesta lisää virtaa, ja onnistumisia maalien muodossa vielä kolmesti. Pelikaanit ryhdistäytyivät viimeiselle vitoselle ja iskivät kolmesti Susien verkkoon, ja näin ottelu päättyi Pelikaanien voittoon 13-4.

Game 3, Me vs. Sudet SB Kings:

Päivän päättävä Sudet Kings -peli oli ennakkoon tiedossa kovaksi peliksi, ja alku osoittikin ennakon toteen. Sudet vyöryivät hyökkäys toisensa perään Pelikaanien päätyyn, ja kun ajassa 9.43 Hugo Savolainen teki haastajasarjan avausosumansa, oli Sudet karanneet jo 4-1 johtoon. Erän lopussa Sudet osuivat vielä kahdesti, ja erätauolle lähdettiin 1-6 numeroissa Susille. Toisen erän alkuminuuteilla Sudet lisäsi johtoaan 7-1:een, mutta Vilho Riihimäen ja Juuso Halmekosken osuttua kertaalleen, numerot olivat 3-7 Susille, ja kellossa aikaa takaa-ajolle vielä riittämiin. Takaa-ajo jäi piippuun, Susien osuttua vielä neljästi, ja näin lopputulokseksi Susille 11-3.

Penkin takaa:

Kaksi kovaa peliä näytti sarjan kärjen tason. Olimme hieman pinteessä Stars- ja Kings-peleissä vastustajien kovan karvauksen kanssa, ja merkkauspelimme ontui näissä peleissä. Turnauksesta saatiin taas hyvää oppia tuleviin harjoituksiin. Positiivista, että jokainen kenttäpelaaja pääsi pisteiden makuun.

Seuraavaksi P10 matkaa haastajapeleille 10.3. Lemille, joka on uusi tuttavuus pelipaikkana, ja vastassa myös uudet tuttavuudet näissä peleissä, kun vastaan asettuu Kopa jun. ja Voima sekä vanha tuttu SaiPa.