Pelicans SB P10:n kokemukset Mikkelin P11-haastajasarjan-turnauksesta
P10 (2014)Julkaistu: 23.03.2024 22.44

Pelicans SB P10:n kokemukset Mikkelin P11-haastajasarjan-turnauksesta

Pelicans SB P10-joukkue osallistui lauantaina 23.3.2024 Mikkelin Saimaa Stadiumilla järjestettyyn Kaakkois-Suomen P11-haastajasarjan turnaukseen. Päivän aikana joukkue pelasi kolme ottelua, jotka tarjosivat sekä haasteita, että onnistumisia.

Ensimmäisessä ottelussa Pelicans kohtasi Imatran Voiman. Ottelu oli tasainen, ja Pelicans pääsi alussa johtoon, mutta Voima kiri ja vei voiton niukasti 5-4. Pelicansin pelaajat Juuso Halmekoski, Joonas Suutari ja Vilho Riihimäki tekivät maalit, ja useat pelaajat avustivat tehoillaan.

Toisessa pelissä vastakkain olivat Pelicans ja SaiPa P10. Tämä kohtaaminen päättyi tasapeliin 7-7, jossa nähtiin Pelicansin pelaajilta Eetu Leinonen, Jerry Laine ja Juuso Halmekoski kaksi maalia kultakin sekä Noel Koskiselta maali ja syöttöpiste. Myös Max Heiskala ja Vilho Riihimäki auttoivat joukkuetta syöttöpisteillään.

Kolmannessa ottelussa Pelicans sai vastaansa Hatsina valkoisen. Tässä pelissä Pelicans osoitti vahvaa peliä ja voitti ottelun 13-5. Max Heiskala, Vilho Riihimäki, Hugo Degerlund ja muut joukkueen jäsenet näyttivät taitojaan sekä maalinteossa, että syöttöpelissä.

Pelicans SB P10-joukkueen lisäksi Mikkelin turnauksessa oli mukana Pelicans SB musta -joukkue, joka myös pelasi kolme ottelua, voittaen niistä kaksi. Pelicans SB musta voitti Kopa junin 8-6 ja Sudet SB mustan 15-5, mutta koki niukan tappion Sudet SB Kingsille 7-8.

Kokonaisuudessaan turnaus tarjosi Pelicans SB P10:lle ja Pelicans SB mustalle arvokkaita kokemuksia ja osoitti molempien joukkueiden kykyä sopeutua erilaisiin pelitilanteisiin. Otteluiden tulokset vaihtelivat, mutta jokainen peli oli oppimismahdollisuus.

Turnauksessa palkittiin myös tsempparipelaajia ja reilun pelin edustajia, jotka olivat Pelicansista Valtteri Tiihonen, Niilo Valkonen, Degerlund Hugo ja Eetu Leinonen.

Pelicans SB P10:n seuraava haaste on alueellisen alemman haastajalopputurnauksen ottelut Lahden Suurhallin Salpausselkähallissa 6.4.2024, jossa joukkue kohtaa Sudet SB mustan ja Hatsina valkoisen. Joukkue jatkaa valmistautumistaan tuleviin koitoksiin keskittyen yhteispeliin ja taitojen kehittämiseen.

Harjoitukset jatkuvat aktiivisesti huhtikuun loppuun saakka, ja kausi huipentuu Espoossa toukokuun alussa pidettävään kutsuturnaukseen. Tulevat tapahtumat tarjoavat lisää mahdollisuuksia kasvuun ja kehitykseen Pelicans SB P10 -joukkueelle.