Pelicans SB P10 Joukkue loisti Sudenpentu Cupissa – Kaksoisvoitto alkukaudelle
P10 (2014)Julkaistu: 09.09.2023 22.57

Pelicans SB P10 Joukkue loisti Sudenpentu Cupissa – Kaksoisvoitto alkukaudelle

Kouvolan Sudet järjesti tänä vuonna ensimmäistä kertaa Sudenpentu Cupin, ja Pelicans SB P10 -joukkueet olivat mukana kahdella vahvalla joukkueella, Mustalla ja Turkoosilla. Turnaus oli kaksipäiväinen ja tarjosi eri ikäluokille omat turnauksensa.

Musta joukkue aloitti turnauksensa A-lohkossa kohtaamalla SaiPa SB keltaisen. Pojat näyttivät heti kättelyssä taitonsa voittaen ottelun selvästi 10-1. Toisessa ottelussa vastaan tuli seuran oma P9-joukkue, ja Mustan joukkueen voittokulku jatkui vakuuttavasti 1-9 voitolla. Kolmannessa ottelussa Sudet SB 15 sai tuta Mustan joukkueen vauhdin, mutta pojat veivät kotiin voiton lukemin 11-2. Alkusarjan viimeisessä ottelussa Loviisa Tor Blue oli vastassa, ja voitto tuli suvereenisti 0-21. Näin Musta joukkue selviytyi vakuuttavasti turnauksen finaaliin.

Turkoosi joukkue puolestaan pelasi B-lohkossa. He aloittivat voitokkaasti SaiPa SB mustaa joukkuetta vastaan 10-4. Toisessa ottelussa vastaan tuli oman seuran ikäluokan P15-joukkue, joka taipui Turkoosin vahvalle pelille 2-7. Kolmannessa ottelussa Loviisa Tor Yellow ei pystynyt estämään Turkoosin vakuuttavaa esitystä, ja voitto tuli 12-0. Viimeinen alkusarjan ottelu SB Heinola 14:ää vastaan oli kenties koko turnauksen tiukin, mutta Turkoosi joukkue näytti lujuutensa voittaen 2-7.

Finaali oli odotettu kohtaaminen, kun Musta ja Turkoosi joukkueet kohtasivat toisensa. Taistelu oli tiukka ja kova, ja pitkään näytti siltä, että voittaja selviää vasta rangaistuslaukauskilpailussa, kun tilanne oli tasan 6-6. Kuitenkin Musta joukkue onnistui ratkaisemaan voiton vain viisi sekuntia ennen loppusummeria. Vaikka joukkueet jakoivat kultaa ja hopeaa, oli toiseksi sijoittuneen joukkueen pelaajilla pettymyksen lisäksi myös ylpeyttä hienosta suorituksesta.

Kausi alkoi paremmin kuin hyvin, ja joukkueet ovat täynnä intoa jatkaa kohti kauden varsinaisia sarjapelejä. Pelicans SB P10 -joukkue osallistuu tällä kaudella kahteen eri sarjaan: Kaakkois-Suomen P11 Haastaja sarjaan sekä Kaakkois-Suomen P10 Säbäkipinä kilpasarjaan.

Kiitos pelaajille, valmentajille, vanhemmille ja tukijoille hienosta turnausviikonlopusta. Onnea joukkueille ja menestystä tuleviin koitoksiin!