Pelicans SB P10 osallistui Sysmän Säbäkipinä-turnaukseen
P10 (2014)Julkaistu: 11.02.2024 19.23

Pelicans SB P10 osallistui Sysmän Säbäkipinä-turnaukseen

Sysmän Päijänne Areenalla järjestettiin lauantaina 10.2.2024 Kaakkois-Suomen P10 Säbäkipinä -sarjan otteluita, joissa Pelicans SB P10 -joukkue kohtasi useita vastustajia. Joukkue pelasi päivän aikana BB-88:aa, SB Heinola mustaa ja MäViä vastaan.

Kohtaaminen BB-88:n kanssa

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa Pelicans kohtasi BB-88:n. Ottelu oli tiukka, ja johto vaihteli pelin aikana. Pelicansin vastuuvalmentaja Niko Savolainen kertoi, että ottelu oli alusta loppuun tasainen, mutta BB-88 onnistui hyödyntämään paikkansa ottelun lopussa ja voitti 10-8.

Haaste Heinola SB Valkoiselle

Toisessa ottelussa vastaan tuli Heinola SB valkoinen, joka osoittautui vahvaksi haastajaksi. Heinolan maalivahti torjui tehokkaasti Pelicansin yritykset, ja ottelu päättyi Heinolan 12-4 voittoon. Savolainen totesi Heinolan olleen tehokkaampi ja kehui heidän maalivahdin suoritusta.

Voittoisa lopetus MäViä vastaan

Päivän viimeisessä ottelussa Pelicans pelasi MäViä vastaan ja lähti otteluun tavoitteenaan näyttää turnauksen parasta peliään. Ottelu päättyi Pelicansin 11-7 voittoon. Savolainen mainitsi, että Pelicans pelasi hyvin ja onnistui maalinteossa hienojen syöttökuvioiden päätteeksi.

Valmentajan yhteenveto

Savolainen oli kokonaisuudessaan tyytyväinen joukkueen suoritukseen turnauksessa, vaikka parannettavaakin jäi. Hän mainitsi, että joukkue oli liikkeellä hyvällä energialla ja kaikki pelaajat pääsivät osallistumaan maalintekoon.

Pelicans SB P10:n seuraavat ottelut pelataan Iitin Ravilinnassa 18.2.2024, jossa joukkue kohtaa jälleen useita vastustajia. Savolainen totesi, että joukkue jatkaa valmistautumista tuleviin otteluihin positiivisin mielin.

Pelicans SB P10-joukkueen matkaa voi seurata joukkueen kotisivuilla, josta löytyvät myös tulevien otteluiden aikataulut ja tulokset.