Pelicans SB P8-joukkueet Kouvolan Säbäkipinä-turnauksessa: Kehitystä ja Urheilun Iloa
Julkaistu: 05.12.2023 15.32

Pelicans SB P8-joukkueet Kouvolan Säbäkipinä-turnauksessa: Kehitystä ja Urheilun Iloa

Viime lauantaina Kouvolan Lyseon liikuntahallissa järjestettiin Kaakkois-Suomen P8-Säbäkipinäturnaus, jossa Pelicans SB:n P8-joukkueet, Turkoosi ja Musta, näyttivät jälleen taitonsa. Molemmat joukkueet pelasivat neljä ottelua, ja päivä oli täynnä jännittäviä hetkiä ja urheilun riemua.

Uusi Linjaus Ottelutuloksista

Salibandyliiton uuden linjauksen mukaisesti, ottelutuloksia ei enää kirjata julkisesti tulospalveluun. Tämä muutos tukee Olympiakomitean 10 laatulupausta lasten ja nuorten urheilussa, keskittyen urheilun iloon ja kehitykseen tulosten sijaan. Lisätietoja linjauksesta löytyy Salibandyliiton sivuilta.

Pelicans SB Turkoosi ja Musta: Erinomaisia Suorituksia

Vaikka ottelutuloksia ei enää julkaista, Pelicans SB:n joukkueet pelasivat erinomaisesti. Molemmat joukkueet kohtasivat useita vastustajia, ja päivän aikana nähtiin upeita onnistumisia, voittoja ja tappioita. Tämä oli joukkueille vasta kolmas "virallinen" turnaus, ja pelaajien kehitys kauden aikana on ollut ilmiömäistä.

Tuleva Turnaus Lappeenrannassa

Seuraava turnaus on ohjelmassa 16. joulukuuta 2023 Lappeenrannan Joutsenohallissa. Pelicans SB lähtee jälleen kahdella joukkueella, Turkoosilla ja Mustalla, ja odotukset ovat korkealla. Turnauksessa joukkueet kohtaavat useita vastustajia, ja tavoitteena on jatkaa pelaajien kehitystä ja urheilun ilon jakamista.

Liity Joukkueeseen!

Salibandy on loistava tapa kehittää liikunnallisia taitoja ja oppia tiimityöskentelyä. Pelicans SB P8-joukkueeseen voi liittyä myös kesken kauden. Lisätietoja joukkueesta, treeniajoista ja taustahenkilöistä löytyy Pelicans SB:n verkkosivuilta.