Pelicans SB P8-joukkueiden loistava suoritus Kärkölän Säbäkipinä-turnauksessa
Julkaistu: 21.01.2024 15.39

Pelicans SB P8-joukkueiden loistava suoritus Kärkölän Säbäkipinä-turnauksessa

Kärkölä, 20. tammikuuta 2024 – Viime lauantaina Kärkölän Liikuntahallissa järjestetty Kaakkois-Suomen P8-Säbäkipinäturnaus oli jälleen menestyksekäs näyttämö Pelicans SB:n P8-joukkueille, Turkoosille ja Mustalle. Molemmat joukkueet pelasivat neljä ottelua, ja päivä oli täynnä innostavia hetkiä ja urheilun riemua.

Uusi Linjaus Ottelutuloksista

Salibandyliiton uuden linjauksen mukaisesti, ottelutuloksia ei enää kirjata julkisesti tulospalveluun. Tämä muutos tukee Olympiakomitean 10 laatulupausta lasten ja nuorten urheilussa, keskittyen urheilun iloon ja kehitykseen tulosten sijaan. Lisätietoja linjauksesta löytyy Salibandyliiton sivuilta.

Pelicans SB Turkoosi ja Musta: Upeita Suorituksia

Vaikka ottelutuloksia ei enää julkaista, Pelicans SB:n joukkueet pelasivat paremmin kuin hyvin. Kahdeksasta ottelusta joukkueet voittivat kuusi, ja vain kaksi voittoa karkasi niukasti vastustajille. Pelaajat ovat ottaneet jälleen isoja askelia pelikentällä, ja peli-ilme on ollut hyvännäköistä.

Kehitys Kentällä

Jokaisen pelaajan mailankäsittelytaidot ovat kehittyneet kauden aikana, ja peliäly on ottanut isoja steppejä eteenpäin. Harjoituksissa keskitytty pelikuvioiden harjoittelu alkaa tuottaa hedelmää. Kentällä pelaajat eivät enää juokse kaikki saman pallon perässä, vaan sijoittuvat järkevämmin ja pelaavat paremmin yhteen. Syöttöpeli ja pelin hallinta ovat parantuneet huomattavasti.

Katseet Tulevaisuuteen

Tämä menestys Kärkölässä on erinomainen pohja jatkaa kohti kevättalven seuraavia turnauksia. Seuraava turnaus onkin kotiturnaus Lahden Suurhallin Salpausselkä hallilla 11. helmikuuta. Kotiturnaukseen lähdetään jälleen kahdella joukkueella, ja otteluohjelma julkaistaan lähempänä turnausta Salibandyliiton tulospalvelussa.