Pelicans SB P8-joukkueet olivat hyvässä iskussa Lappeenrannan Säbäkipinä-turnauksessa
Julkaistu: 17.12.2023 20.53

Pelicans SB P8-joukkueet olivat hyvässä iskussa Lappeenrannan Säbäkipinä-turnauksessa

Lappeenrannan Joutsenohallissa käyty Kaakkois-Suomen P8-Säbäkipinäturnaus oli jälleen näyttämö Pelicans SB:n P8-joukkueille, Turkoosille ja Mustalle. Molemmat joukkueet pelasivat neljä ottelua, ja päivä oli täynnä innostavia hetkiä ja urheilun riemua.

Uusi Linjaus Ottelutuloksista

Salibandyliiton uuden linjauksen mukaisesti, ottelutuloksia ei enää kirjata julkisesti tulospalveluun. Tämä muutos tukee Olympiakomitean 10 laatulupausta lasten ja nuorten urheilussa, keskittyen urheilun iloon ja kehitykseen tulosten sijaan. Lisätietoja linjauksesta löytyy Salibandyliiton sivuilta.

Pelicans SB Turkoosi ja Musta: Erinomaisia Suorituksia

Vaikka ottelutuloksia ei enää julkaista, Pelicans SB:n joukkueet pelasivat erinomaisesti. Molemmat joukkueet kohtasivat useita vastustajia, ja päivän aikana nähtiin upeita onnistumisia, voittoja ja tappioita. Turnaus sujui nousujohteisesti, ja molemmat joukkueet pelasivat turnauksen parhaan pelinsä viimeisessä ottelussa. Erityisesti uudet pelaajat, jotka aloittivat lajin vasta tänä syksynä, osoittivat huomattavaa kehitystä.

Joululoma ja Tulevat Treenit

Nyt alkaa pieni joululoma, ja pelaajat saavat ansaitun hengähdystauon. Seuraavat treenit ovat heti tammikuun alussa, ja seuraava turnaus pelataan 6. tammikuuta 2024 Sysmän Päijänne Areenalla. Otteluohjelma ja tulevat vastustajat julkaistaan myöhemmin. Joukkueet lähtevät jälleen kahdella kokoonpanolla, Turkoosilla ja Mustalla.

Liity Joukkueeseen!

Jos salibandy kiinnostaa, kevätkaudelle voi vielä hypätä mukaan joukkueeseen. Joukkueen toimihenkilöiltä voi kysellä lisätietoja ja ilmoittautua mukaan.