Pelicans SB P8-joukkueiden Menestys Sysmän Säbäkipinä-turnauksessa
Julkaistu: 07.01.2024 16.10

Pelicans SB P8-joukkueiden Menestys Sysmän Säbäkipinä-turnauksessa

Sysmän Päijänne Areenalla, 6.1. lauantaina järjestetty Kaakkois-Suomen P8-Säbäkipinäturnaus oli jälleen näyttämö Pelicans SB:n P8-joukkueille, Turkoosille ja Mustalle. Molemmat joukkueet pelasivat neljä ottelua, ja päivä oli täynnä innostavia hetkiä ja urheilun riemua.

Uusi Linjaus Ottelutuloksista

Salibandyliiton uuden linjauksen mukaisesti, ottelutuloksia ei enää kirjata julkisesti tulospalveluun. Tämä muutos tukee Olympiakomitean 10 laatulupausta lasten ja nuorten urheilussa, keskittyen urheilun iloon ja kehitykseen tulosten sijaan. Lisätietoja linjauksesta löytyy Salibandyliiton sivuilta.

Pelicans SB Turkoosi ja Musta: Erinomaisia Suorituksia

Vaikka ottelutuloksia ei enää julkaista, Pelicans SB:n joukkueet pelasivat erinomaisesti. Kahdeksasta ottelusta joukkueet nappasivat viisi voittoa, ja peli-ilme parani molemmilla joukkueilla nousujohteisesti turnauksen aikana. Kaikki pelaajat, jotka pelaavat vasta ensimmäistä kauttaan virallisissa otteluissa, ovat ottaneet isoja askelia pelaamisessaan.

Tulevaisuuden Näkymät

Tämä menestys Sysmässä on erinomainen pohja jatkaa treenejä ja valmistautumista tuleviin haasteisiin. Seuraava turnaus pelataan 20. tammikuuta Kärkölän liikuntahallilla, jossa vastuujoukkueena toimii Jäppärä. Otteluohjelma julkaistaan lähempänä turnausta Salibandyliiton tulospalvelussa.