Kerhoturnaus täytti Salpausselkähallin
Päijät-Hämeen Salibandyseura ryJulkaistu: 16.05.2023 13.21

Kerhoturnaus täytti Salpausselkähallin

Tämän vuoden kerhoturnaus oli isoin mitä koronan jälkeen on järjestetty, ja ylipäänsäkin pelaajamäärältään isoin mitä Pelicans SB on kerholaisille kauden päätteeksi tässä vaiheessa järjestänyt. Kerholaisten päätösturnauksessa pelasivat 2016 ja 2017 syntyneet (noin 60 pelaajaa), 2013-2015 syntyneet (noin 70 pelaajaa) ja 2010-2012 syntyneet (noin 30 pelaajaa). Kerhoturnaus järjestettiin kolmessa eri osassa, ohessa mainittujen ikäryhmien mukaisesti. Salpausselkähallissa riittikin iloa ja riemua, kun joukkueet pelasivat paremmuudesta kentällä. Tapahtumassa oli myös kahvio ja Pelicans SB:n varustemyynti. Kerholaisten lisäksi katsomassa oli paljon vanhempia ja isovanhempia, Salpausselkähallilla riitti turnauksen aikana säpinää.

Pelicans SB:n harrastus- ja kerhovastaava Samuli Paalanen olikin riemuissaan onnistuneen kerhoturnauksen jälkeen, jossa pelaajamäärät olivat isoimmat kuin koskaan aiemmin.
– Pelaajia oli tosi hyvin. Olemme menossa taas hyvään suuntaan haastavien koronavuosien jälkeen, Paalanen kommentoi.
– Itse turnausjärjestelyt menivät myös varsin sujuvasti.
– Totesimme joulukuussa järjestetyn syyskauden päätösturnauksemme ohjelman sen verran hyväksi ja toimivaksi, joten menimme samalla kaavalla nytkin.
– Siinä mielessä turnauksen järjestelyt menivät hyvin omalla painollaan ja meillä oli hyvä porukka toteuttamassa sen.

Paalanen kertoo, että moni lapsi ja vanhempi tuli myös turnauksen aikana kiittelemään hienosta turnauksesta, mutta myös siitä, että lapselle on löytynyt mukava ja tärkeä harrastus salibandyn parista.
– Kerhoturnaus oli monelle juniorille tärkeä päivä ja tätä oltiin odotettu, Paalanen sanoo.
– Oli kiva saada onnistunut päätös tälle kaudelle!

Kausi on nyt kerhojen osalta paketissa. Kesäkuussa on vielä perinteinen kesäleiri, jonne voi vielä ilmoittautua mukaan. Osallistumislinkki ja tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta: https://www.pelicanssb.fi/seura/350/salibandyleiri...

Kerhoturnauksen kuvia löytyy vastaavasti Pelicans SB:n Facebooksivuilta: https://www.facebook.com/pelicanssb
Käykäähän peukuttamassa sivuja ja ottakaa seurantaan, jos ette ole vielä ottaneet, koska Facebooksivuille tulee nyt ja jatkossakin paljon kuvia, videoita ja muuta mielenkiintoista!