Pelicans SB:n kausi päättyi riemukkaisiin päättäjäisiin
Julkaistu: 21.04.2024 20.47

Pelicans SB:n kausi päättyi riemukkaisiin päättäjäisiin

Pelicans SB juhli lauantaina kauden 2023-2024 päättäjäisiä, joiden keskipisteessä olivat junioripelaajat sekä kauden tsemppari- ja kehittynein pelaaja -palkinnot. Tapahtuma keräsi yhteen sekä pelaajat, että heidän perheensä Lahden Suurhallilla, jossa kauden saavutukset ja kehitysaskeleet tulivat esille.

Junioripäällikkö Ilkka Ahon kommentit

Ilkka Aho, Pelicans SB:n junioripäällikkö, avasi päättäjäiset ylpeänä ja kiitollisena: "Iloinen pitää olla, että taas on liikutettu yli 800 lasta, nuorta ja aikuista. Pitää olla tyytyväinen. Se tässä kuitenkin loppujen lopuksi on tärkeintä – saadaan lapset liikkumaan ja nähdään sellaista liikunnan riemua."

Aho myös nosti esiin, että vaikka korona on tuonut haasteita, seurassa on nähty jäsenmäärän kasvua, erityisesti junioripuolella: "Ei olla ihan siinä tasossa vielä, mikä oli ennen koronaa. Mutta... suunta menee taas onneksi näin päin, että kasvua on havaittavissa."


Puheenjohtaja Mia Järvisen avaussanat

Seuran puheenjohtaja Mia Järvinen toi esille kauden monimuotoisuuden: "Kaudella on koettu monenlaisia hetkiä, onnistumisia ja toisenlaisia hetkiä. Toivottavasti niistä kaikista on jäänyt hyviä muistoja ja ennen kaikkea paljon oppia matkaan ensi kaudelle."

Toiminnanjohtaja Jari Koskisen puhe

Toiminnanjohtaja Jari "Arppa" Koskinen puhui seuran kehityksestä ja kiitti kaikkia seuran toimijoita: "Meillä on otettu vähän uusia toimintoja käyttöön ja kiitos siitä kaikille toimihenkilöille. Niitä mä muistan nyt erityisesti. Jojot, valkut, rahastohoitajat. Huoltajat. Isät, äitit, kaikki."

Koskinen myös ilmoitti, että seura jatkaa yhteistyötä Karisman Intersportin kanssa, mikä tuo uusia mahdollisuuksia varustehankintoihin.

Intersport Karisman uusi kauppias Aleksi Tervasmaa esittäytyi

Aleksi Tervasmaa, Karisman Intersportin uusi kauppias, vahvisti seuran ja kaupan tiiviin yhteistyön: "Tulin tuolta Lohjalta muuttolaatikoiden kanssa tänne Lahteen. Ja nyt on muutama viikko saatu pidettyä kauppaa auki... Kiva lähteä tekemään uudella innolla taas hommaa ja yhteistyötä Pelicansin kanssa."


Palkintojenjako ja Kauden Kooste

Ilkka Aho ja harrastevastaava Samuli Paalanen jakoivat päättäjäisten aikana tsemppari- ja kehittynein pelaaja -palkinnot.

Osalla jatkuu vielä kausi päättäjäisten jälkeenkin

Vaikka päättäjäiset merkitsevät monille kauden loppua, osa joukkueista jatkaa vielä kilpailemista toukokuussa lopputurnauksissa ja Tallinnan turnauksessa. Kesäkuussa järjestetään perinteinen kesäleiri, ja edustusjoukkueet aloittavat vastaavasti toukokuussa kesäharjoitukset ja fysiikkatreenit ensi kautta varten.

Päättäjäiset olivat jälleen muistutus Pelicans SB:n sitoutumisesta nuorten urheilun ja hyvinvoinnin edistämiseen – arvoihin, jotka kantavat seuraa eteenpäin kohti uusia haasteita ja mahdollisuuksia.

Kuvia ennen päättäjäisiä olleesta Suuri Liikuntaseikkailu -tapahtumasta, itse päättäjäisistä sekä palkituista pelaajista, löytyy seuran Facebookissa julkaistusta kuva-albumista: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10415747...