7
MAR
13.00
P8 (2014), Lähiliiga P8-turnaukset 2021-2022

SB Heinola P7 - Pelicans   0 - 9

Kausalan Ravilinna

P8-joukkue nappasi ensimmäiset turnausvoittonsa Kausalasta

Pelicans SB P8-joukkue pääsi pelaamaan ensimmäisen virallisen turnauksensa, kun Kausalan Ravilinnassa pelattiin P8-ikäryhmän kauden ensimmäinen Lähiliigan turnaus. Pelicansilta mukaan oli ilmoitettu kaksi joukkuetta, ja siten otteluita tuli turnauksen aikana yhteensä kahdeksan. Turnauksen kokonaissaldo oli lopulta kolme voittoa, yksi tasapeli ja neljä tappiota.

Kokonaisuutta voi poikien osalta pitää kyllä varsin onnistuneena, kun ottaa huomioon, että kyseessä oli joukkueen ensimmäinen turnaus ja kaikki pojat pelasivat käytännössä ensimmäistä kertaa oikeita, Salibandyliiton alaisia otteluita, Pelicans SB P8-joukkueen apuvalmentaja ja joukkueenjohtaja Toni Degerlund kommentoi.

Ihan ensimmäisessä ottelussa oli havaittavissa pientä jännitystä, ja siten homma hiukan herpaantui ehkä osittain pelikentällä.

– Kun turnaus eteni, niin poikien pelit kyllä paranivat systemaattisesti, ja osa peleistä olikin tosi tiukkoja, joissa lopputulos olisi voinut kääntyä kumminpäin tahansa.

– Pääasia oli kuitenkin, että pojat pääsivät pelaamaan. Kaikki tykkäsivät pelaamisesta, ja vaikka häviö hiukan aina kirpaiseekin, niin se ei haitannut niin paljoa, kun turnauksessa tuli myös hienoja voittojakin.

– Tästä onkin hyvä jatkaa seuraavaan turnaukseen, joka on jo parin viikon päästä Kärkölässä.

Ensimmäisessä ottelussa oli tosiaan havaittavissa pientä jännitystä, vaikka pojat vakuuttivatkin valmennusjohdolle, etteivät jännitä peliä. Vastassa oli tuttu vastustaja, LASB jr valkoinen, jonka joukkue oli voittanut jo aiemmin harkkapelissä Hollolassa. Tällä kertaa Hollolalaiset olivat parempia, ja veivät turnauksen ensimmäisestä ottelusta, selvän 0–7 voiton. Myös toisesta ottelusta tuli tilastotappio, kun SB Heinola valkoinen vei voiton 5–2 lukemin. Kolmannessa ottelussa poikien suupielet saatiin vihdoin hevosenkengälle, kun tuli turnauksen ensimmäinen voitto. Kotijoukkue Jenga Team Karhut kaatui poikien käsittelyssä 6–1 lukemin. Neljäs ottelu oli tiukkaa taistelua voitosta, ja voitto ratkesikin aivan ottelun loppuhetkillä SB Heinola mustan hyväksi 6–5 lukemin. Seuraavassa ottelussa pojat nappasivat kuitenkin turnauksen toisen voittonsa, kun Jäppärä Oranssi T10 kaatui 5–1 lukemin. Lappeenrannan SaiPa mustan kanssa käytiin jälleen kovaa taistelua voitosta, ja lopulta peli päättyikin 3–3 tasalukemiin. Tästä sisuuntuneena, pojat ottivat runsasnumeroisen voiton SB Heinola P7 -joukkueesta, joka voitettiin 0–9 lukemin. Turnauksen viimeinenkin ottelu oli vähällä päättyä Pelicansien voitonjuhliin, mutta Imatran Voima onnistui aivan ottelun lopussa viemään voiton 4–3 lukemin.

Lähiliigan P8-turnaukset jatkuvat 20.11. lauantaina Kärkölässä. Pelicans SB P8-joukkue on ilmoittanut mukaan jälleen kaksi joukkuetta, joten vauhtia ja peli-iloa on jälleen luvassa koko rahan edestä. Harjoituksissa onkin tällä hetkellä tekemisen meininki, koska pojat haluavat maksella kalavelkoja Kausalan turnauksen jälkeen. Mukana on useita samoja joukkueita, mitä Kausalassakin kohdattiin, mutta myös uusia. Turnaukseen on ilmoittautunut tässä vaiheessa jo 16 joukkuetta.


Tilastot
SB Heinola P7

0 - 9

0 - 9 - -

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista