Lahti Energia on Lahden kaupungin tytäryhtiö. Päätuotteita ovat yhteistuotannolla tuotettu sähkö ja kaukolämpö, joita tuotetaan kahdessa voimalaitoksessa Lahdessa.
Lahti Energia panostaa ympäristöystävällisen, uusiutuvan energian tuottamiseen.120 000 asukkaan Lahti on yksi Suomen suurimpia kaupunkeja. Urheilukaupunkina arvostettu Lahti tunnetaan kansainvälisesti myös ympäristö- ja muotoiluosaamisesta sekä korkeatasoisista kulttuuripalveluista. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021. Vuonna 2021 Lahti jakaa ympäristöratkaisut kaikkien hyödynnettäviksi ja kannustaa ekologisiin valintoihin.Team Sportia on valtakunnallinen kotimainen urheilukauppaketju, johon kuuluu 25 myymälää eri puolella Suomea. Team Sportia -urheiluliikkeistä saat paikallista palvelua, vahvaa urheiluosaamista sekä laadukkaat tuotteet eri lajeihin. Myymälöissä on monipuolinen valikoima, vahvat kansainväliset merkit sekä hyvät tarjoukset.Terveystalo tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille.


Etelä-Suomen Sanomat on Lahden markkina-alueen luetuin lehti, joka tavoittaa joka päivä eri-ikäiset ja erilaisissa elämänvaiheissa olevat päijäthämäläiset – myös yrittäjät ja päättäjät. Valtakunnallisesti mitattuna Etelä-Suomen Sanomat on lukijamäärältään 9. suurin sanomalehti.


Oxdog on suomalais-ruotsalainen vuonna 2011 perustettu salibandyn erikoismerkki, joka tuottaa salibandymailoja, maalivahdinvarusteita ja muita salibandyssa tarvittavia varusteita.


Print team, lahtelainen mainosalan erikoisosaaja. Palvelee ympäri Suomen monipuolisella osaamisella ja löytää toimivat ratkaisut erilaisiin mainos- ja tulostusprojekteihin. Tiimin yhteenlaskettu kokemus alalta on yli 150 vuotta.


Helmi Säästöpankki toimii Päijät-Hämeen alueella. Asiantuntijat 4 konttorissamme varmistavat, että saat juuri sinulle parhaiten sopivat säästämisen, sijoittamisen ja päivittäisasiointimme palvelut. Helmi Säästöpankki on paikallinen, luotettava ja vastuullinen pankki, joka on toiminut jo vuodesta 1902.


Jeemly on kevyt ja käyttövalmis kassavirtaratkaisu kasvunnälkäisille yrityksille. Se on innovatiivisen, urbaanin ja monikanavaisen liiketoiminnan ymmärtäjä, joka kasvaa unelmiesi mukana liikevaihtoa ja kassavirtaa kartuttaen.


Fazer