Pelicans SB loistaa salibandyn tähtiseurana suomalaisessa urheilussa.


Pelicans SB on saanut lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa.

Tähtiseura-laatuohjelman tavoitteena on suomalaisen urheiluseuratoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen. Ohjelman tunnuksena on Tähtimerkki, joka viestii siitä, että seura täyttää kohderyhmäkohtaiset (lapset, nuoret, aikuiset sekä huippu-urheilijat) sisältövaatimukset ja kaikille yhteiset johtamisen laatutekijät.

Seuralle myönnetty Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille. Se vastaa erilaisten yksilöiden tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

Tervetuloa harrastamaan ja liikkumaan Pelicans-perheeseen!

Lisätietoa tähtiseuran laatuohjelmasta: www.olympiakomitea.fi/tähtiseurat

Lisätietoa:

Harrastetoiminnasta: Samuli Paalanen, samuli.paalanen@pelicanssb.fi
Junioritoiminnasta: Ilkka Aho, ilkka.aho@pelicanssb.fi
Kilpatoiminnasta: Petteri Hirvonen petteri.hirvonen@pelicanssb.fi