Pelicans SB & LAUS järjestävät yhteistyössä kerhoja kaudelle 2023-2024!

Kerhot on suunnattu 2015-2016 ja 2017-2018 -syntyneille tytöille ja pojille. Molempien lajien harrastuspäivänä toimii lauantai (poikkeuksena mahdolliset tapahtumapäivät).

Säbäkerhossa tutustutaan lajin saloihin. Kerhossa lapset opettelevat salibandyn alkeita leikinomaisesti. Sisältää erilaisia leikkejä/harjoituksia ja tietysti paljon pelaamista. Kokonaiskesto on 60min.

Uimakoulussa tutustutaan veteen elementtinä ja harjoitellaan pienessä altaassa uinnin alkeistaitoja, kuten esimerkiksi sukeltamista, kellumista sekä uintia apuvälineen kanssa. Harjoitukset tehdään mielikuvia käyttämällä ja leikin varjolla. Altaassa on koko tunnin ajan ohjaajat mukana avustamassa ja yhden uintitunnin kokonaiskesto on noin 45min.

Uintiryhmiä on samalle ikäluokalle sekä arkojen että rohkeiden uimarien ryhmät. Arkojen uimareiden ryhmään voi ilmoittautua, jos vedessä toimiminen vielä jännittää ja ei osaa vielä sukeltaa. Rohkeiden uimareiden ryhmässä lapsi osaa toimia vedessä ja sukeltaa/rohkeasti harjoittelee sukeltamista. Teemme kurssien alettua vielä tasokartoitukset ja tarvittaessa siirrämme uimarin omaa taitotasoaan vastaavaan ryhmään.


Ilmoittautuminen ja lisätietoa Lahden Uimaseuran nettisivujen kautta
Vastaamme mielellämme kerhoon liittyvissä asioissa:


Salibandy:

Samuli Paalanen / Pelicans Sb:n harrastevastaava
Puh. 044 351 1142 / samuli.paalanen@pelicanssb.fi

Uinti:
Satu Seppälä / LAUS:n harrastekoordinaattori
puh. 044 976 8436/ satu.seppala@lahdenuimaseura.fi

Ida Hartikainen / LAUS:n harrastekoordinaattori
puh. 050 551 3012/ ida.hartikainen@lahdenuimaseura.fi


Tervetuloa liikunnalliseen ja monipuoliseen kerhoon kaudelle 2023-2024!