PELAAJAHAKU KAUDELLE 2020-2021!

Pelicans SB tarjoaa kilpa- ja harrastetoimintaa tyttö- ja poikajunioreille kuin myös aikuispelaajille.

Seura tarjoaa laajan valikoiman harrastaa ja pelata salibandya oman motivaation ja tason mukaisessa joukkueessa. Seura tarjoaa laadukkaan valmennuksen ja harjoitusympäristön pelata salibandya kilpa- tai harrastesarjoissa.

AVOIN HAKU JOUKKUEISIIN

Poikkeuksellisen tilanteen johdosta emme tule pitämään avoimia harjoituksia keväällä, mutta joukkueisiin voit kuitenkin hakea olemalla yhteydessä joukkueen yhteyshenkilöön (joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan).

Kaikki joukkueet ja yhteystiedot löydät täältä: https://pelicanssalibandy.jopox.fi/joukkueyhteydet

Juniorijoukkueisiin mahtuu aina mukaan uusia innokkaita pelaajia!


Pelaamaan Pelicansin D-tyttöihin kaudelle 2020-2021?

Joukkue: Upea tyttösäbäjengi joka koostuu pääosin vuonna 2007 - 2008-syntyneistä pelaajista. Muutamia 2009 syntyneitä on myös mukana.

Harjoitukset: Harjoituksissa laadukas arki, itsensä haastaminen sekä positiivinen ilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita pelaajia kehitettäessä. Joukkue harjoittelee ainakin kolme kertaa viikossa (toivottavasti neljä).

Sarjat: D-tytöt pelaavat D-tyttöjen alueellista sarjaa ainakin yhdellä joukkueella (toivottavasti kahdella, jos pelaajat riittävät kahteen) sekä alueellista C-tyttöjen sarjaa. Tarkoituksena on myös osallistua C-tyttöjen SM-karsintoihin. Tavoite on saada paljon jokaiselle sopivia pelejä, tarpeeksi onnistumisia mutta myös sopivasti haastetta.

Peliaika: D-tyttöjen sarjassa peliaika jakautuu tasaisesti kaikille. C-tyttöjen aluesarjan peleissä ja tulevissa SM-karsinnoissa tilanteen mukaan.

Päävalmentaja: Mikko Koskela

Mikäli olet kiinnostunut joukkueesta ole yhteydessä päävalmentaja Mikko Koskelaan mskoskela@hotmail.fi, 045-6346767


Pelicans SB C-tytöt (2005-2006 syntyneet) kaudella 20-21

Joukkueen tavoitteena on päästä SM-sarjaan pelaamaan ja harjoittelu ja pelaaminen suunnitellaan sen mukaisesti.
Puitteet harjoittelulle ovat hyvät ja valmennus todella ammattitaitoista ja osaavaa. Tytöt sekä valmentajat tulevat tekemään paljon töitä menestyksen eteen, mutta silti joukkueessa on kiva harrastaa. Joukkueessamme on aina ollut hyvä yhteishenki ja siitä pidämme kynsin hampain kiinni.

Vastuuvalmentaja: Jouni Kivinen
Yhteyshenkilö: Jouni Kivinen sposti: jouni.kivinen@polaria.fi, Puh: 040-551 1672


Pelicans SB D1-pojat (2007-syntyneet)

Meillä tavoitteena on jokaisen pelaajan kehittyminen, niin yksilönä kuin myös osana joukkuetta. Peliryhmiä rakennetaan sillä periaatteella, että jokaiselle löydetään peliaikaa ja itselle sopivia pelejä. Peliryhmiä tulee olemaan 2-3. Riippuen pelaajamäärästä joukkueessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita, ja erityisesti maalivahtia/-vahteja kaivataan.

Vastuuvalmentaja: Jukka Saksanen, Sposti: jukka.saksanen@gmail.com, Puh: 0443242509
Valmentaja: Ari Ikonen, Sposti: ari.ikonen@boostingfactory.fi, Puh: 0407425273


Pelicans SB D2-pojat (2008 syntyneet) kaudella 20-21:

Joukkueessa on hieno yhteishenki ja aina mukavan rento meno treeneissä. Tavoitteena on tarjota laadukas harjoitusympäristö erinomaisissa olosuhteissa laajan valmennustiimin alaisuudessa. Joukkue osallistuu oman ikäluokan sarjoihin 2 peliryhmällä (haastaja- ja kilpasarjaan). Tarkoituksena on myös tarjota osalle pelaajista oman ikäluokan lisäksi pelejä vuotta vanhempien alueellisessa sarjassa.

Vastuuvalmentaja: Samuli Paalanen

Mikäli joukkueessa pelaaminen kiinnostaisi ole yhteydessä vastuuvalmentajaan:
Samuli Paalaseen samuli.paalanen@pelicanssb.fi, 044 3511142


Pelicans SB Nastola D1 (2008 & 2007 syntyneet) kaudelle 2020-2021

Tarjoamme -08 ja -07 syntyneille harrastusmahdollisuuden salibandyn parissa jossa hyvä henki, motivoituneet jokkuekaverit sekä valmentajat toimihenkilöineen, kannatus joukkoja unohtamatta. Harjoittelemme ohjatusti kolmesti viikossa ja osallistumme tulevalla kaudella kahdella joukkueella sarjapeleihin.

Vastuuvalmentaja:
Mikko Hietanen
0400-418658
mikko.hietanen@lsk.fi


Pelicans SB E1-pojat (2009 syntyneet) kaudella 20-21:

Joukkueen tavoitteena on tarjota aktiivisille ja innokkaille pelaajille tavoitteellinen harjoitteluympäristö. Kannustamme ja luomme mahdollisuudet monen lajin harrastamiseen. Vaadimme pelaajiltamme sitoutumista sekä omatoimista harjoittelua. Tulevalla kaudella joukkueemme osallistuu kahdella peliryhmällä -09 ikäisten kilpasarjaan. Tämän lisäksi harkitsemme osallistumista vuotta vanhempien kilpasarjaan, mikäli pelaajamäärät tämän mahdollistavat.

Mikäli joukkueessa pelaaminen kiinnostaisi ole yhteydessä joukkueenjohtajaan,
Noora Koskinen 050 4101427 / noora.koskinen@gmail.com


Pelicans Sb:n miesten edustusjoukkue:

Hae mukaan: Juho Sillantaus, 040 8375194, juho_sillantaus@hotmail.com


TULE MUKAAN ENSI KAUDELLE TURKOOSIIN PELICANS PERHEESEEN!