Naisten kausi korkattu - maalikarkelot Kangasniemellä toi neljä pistettä
5.10.2020 20:07 Uutisointi / Naiset

KaPa-51 - Pelicans II 4.10.

Viime kauden Pelicans SB naisten II-joukkueen pelaajarunko saatiin pääosin säilytettyä ja joukkue kasvoi muutamalla uudella ja vanhalla pelaajavahvistuksella muodostaen iskukykyisen edustusjoukkueen kaudelle 2020-21. Joukkue sai päävalmentajakseen kokeneen pelaajan Mia Puolanteen. Joukkue on pikkuhiljaa hioutunut kesän harjoittelun myötä yhteen, ja ensimmäiseen turnaukseen lähdettiin niin sanotusti täydellä rosterilla, eli kolmella kentällisellä ja kahden maalivahdin voimin.

Ensimmäiseen peliin asettui vastustajaksi Saipa II, joka oli ennakkoon naisille vieras vastustaja. Peli lähti käyntiin hyvällä liikkeellä ja palkinnoksi usealle eri pelaajalle kirjatut maalit siivittivät joukkueen voittoon luvuin 15-3. Ottelun tehonaisina kunnostautuivat mm. väkevän paluun kentälle tehnyt Noora Reuhkala (4+1), pirteä uusi kasvo Tiia Sokura (1+3) sekä kapteeni ja luottosentteri Krista Siljander (4+0). Ensimmäisessä pelissä maalinsuulla ahkeroi Nea Sallinen.

Tankkauksen ja jaloittelun jälkeen toiseen peliin lähdettiin ajatuksella ”never change the winning team”, mutta maalivahtiurakka puolitettiin ja näin ollen tolppien väliin asteli Sara ”Saso” Rapo. Vastassa oli turnauksen vastuujoukkue KaPa-51. Vastustajan rikkovasta pelityylistä huolimatta Pelicans naiset jatkoi siitä mihin viime pelissä jäätiin. Maaleja syntyi tiuhaa tahtia ja pisteitä merkattiin jokaiselle kentälliselle. Tuomarilinja oli kuin villi länsi ja se salli liiallisen mailan hakkaamisen, mutta siitä sisuuntuneena naiset takoivat 11 maalia ja kirsikkana kakun päälle maalivahti Rapo kuittasi itselleen nollapelin. Ottelun tehokkaimmat pelaajat olivat Inka ”Super-Mario” Nummela (3+0), maalipaikkoja ahnaasti hakenut Heidi Kemppi (2+1) sekä ikinuori varakapteeni Anu Sahamies (2+1). Kotimatkalle lähdettiin täyden pistepotin kanssa, kuten fysiikkavalmentaja Kimmo ”Timmi” Vainiolle oltiin valmistavissa treeneissä luvattu.

Seuraavat Naisten 2-divisioonan Kaakkois-Suomen lohkon ottelut pelataan Hämeenkoskella lauantaina 24.10. klo 10 ja 13.


   
Lisää uutisia
Päijät-Hämeen Salibandyseura ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat