Miehille tappio isänpäivänä
Julkaistu: 09.11.2020 00.00

Miehet kohtasivat isänpäivänä SBS Haminan Salpausselkähallissa.

Ensimmäinen erä mentiin tasaisissa merkeissä molempien joukkueiden onnistuessa kaksi kertaa.
Pelicans SB onnistui tekemään maalinsa erikoistilanteista, ensimmäisen teki Henri Seppäläinen
alivoimalla Axel Salosen syötöstä ja toisen ylivoimalla Jukka Lehtisuo Seppäläisen syöttäessä.
Erätauolle tilanteessa 2-2.

Toisen erän aikana SBS Hamina karkasi 2-5 johtoon ennen kuin erän viimeisillä minuuteilla Saku
Tuomola
onnistui kaventamaan Antti Mäkisen syötöstä. Toiselle erätauolle tilanteesta 3-5.

Kolmannessa erässä ajassa 50:41 maalitaululla oli lukemat 3-7 ja vikalla kympillä yritettiin saada
kavennusta aikaiseksi ilman maalivahtia moneen otteeseen. Ajassa 58:25 Santtu Lehto onnistui
Axel Salosen syötöstä saamaan tilanteeksi 4-7, mutta kellossa loppui aika ja se jäi lopulliseksi
tulokseksi.

Maalilla Eetu Kivelä torjui 16 kertaa.

Ottelun tilastot
Sarjataulukko

Seuraavaksi lauantaina 14.11. joukkue kohtaa Top Teamin Savonlinnassa klo 18:00 alkaen!
Seuraava miesten kotipeli sunnuntaina 22.11. klo 18:00 alkaen vastaan asettuu Klubi!