Pelicans SB P10:n Isänpäivän turnaus täynnä jännitystä ja voitonriemua
Julkaistu: 13.11.2023 22.04

Pelicans SB P10:n Isänpäivän turnaus täynnä jännitystä ja voitonriemua

Isänpäivänä, 12.11.2023, Pelicans SB P10-joukkue matkasi Mikkelin Saimaa Stadiumille, missä he ottivat osaa Kaakkois-Suomen P11 Haastaja-sarjan toiseen turnaukseen. Päivä tarjosi jännittäviä hetkiä, sillä joukkue pelasi kolme ottelua, joista kaksi päättyi voittoon ja yksi erittäin niukkaan tappioon.

Ensimmäinen Ottelu: Pelicans SB P10 vs. SaiPa P10

Turnauksen avausottelu oli tiukka vääntö, jossa Pelicans SB P10 taipui SaiPa P10:lle lukemin 4-6. Pelicansin nuoret pelaajat näyttivät sisukkuutta ja taistelivat loppuun saakka, mutta SaiPan varhainen johtoasema piti loppuvihellykseen asti.

Toinen Ottelu: Pelicans SB P10 vs. Hatsina musta

Toisessa ottelussa Pelicans SB P10 näytti todellista kilpailuhenkeä ja voitti Hatsina mustan tiukassa kamppailussa 7-6. Ottelu oli täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta Pelicansin terävät syötöt ja kovat laukaukset toivat heille ansaitun voiton.

Kolmas Ottelu: Pelicans SB P10 vs. Sudet SB musta

Päivän kolmannessa ottelussa Pelicans SB P10 dominoi kenttää ja murskasi Sudet SB mustan uskomattomin 17-5 lukemin. Tämä ottelu oli todiste joukkueen kehityksestä ja kyvystä soveltaa treeneissä opittuja taitoja pelitilanteisiin.

Pelicans SB P11-joukkueen turnaus Mikkelissä päättyi myös positiivisiin tunnelmiin, sillä hekin keräsivät kaksi voittoa ja yhden tappion.

P11-joukkueen Ottelut:

  • Sudet SB Kings vs. Pelicans SB musta: 7-4
  • SaiPa P10 vs. Pelicans SB musta: 3-5
  • Kopa jun vs. Pelicans SB musta: 5-8

Näiden tulosten myötä molemmat Pelicans-joukkueet osoittivat, että ne ovat valmiita kohtaamaan haasteita ja nousemaan niiden yli. Seuraava turnaus onkin jo odotettavissa, kun 26.11. sunnuntaina Kärkölän Liikuntahallissa Pelicans SB P10 kohtaa Kouvolan Sudet SB:n eri joukkueet. Tämä tulee olemaan mielenkiintoinen mittelö, jossa lahtelaiset ja kouvolalaiset nuoret pelaajat ottavat toisistaan mittaa.