Pelicans SB P10:n taistelutahto loisti Sysmän Säbäkipinässä
P10 (2014)Julkaistu: 11.02.2024 19.23

Pelicans SB P10:n taistelutahto loisti Sysmän Säbäkipinässä

Sysmän Päijänne Areenalla nähtiin lauantaina 10.2.2024 jännittäviä hetkiä, kun Pelicans SB P10-joukkue otti mittaa Kaakkois-Suomen P10 Säbäkipinä -sarjan vastustajista. Päivän aikana joukkue kohtasi BB-88:n, SB Heinola mustan ja MäVin tiukkoissa otteluissa, jotka tarjosivat yleisölle viihdyttäviä hetkiä ja joukkueelle arvokkaita kokemuksia.

Kohtaaminen BB-88:n Kanssa

Päivän avausottelussa Pelicans kohtasi kotijoukkueen BB-88:n. Ottelu oli tasainen vääntö, jossa molemmat joukkueet vuorottelivat johtoasemassa. "Alussa peli aaltoili ja joukkueet vuorottelivat johtoasemassa. Lopussa BB88 käytti paikkansa tehokkaasti hyödykseen ja loppulukemat olivat 10-8 kotijoukkueen eduksi," kertoi Pelicansin vastuuvalmentaja Niko Savolainen.

Haaste Heinola SB Valkoiselle

Toisessa ottelussa Pelicans kohtasi Heinola SB valkoisen. Heinolan vahva esitys ja erityisesti heidän maalivahdin upeat torjunnat tekivät ottelusta haastavan Pelicansille. "Heinola oli tällä kertaa selkeästi vahvempi ja maalivahti esti Pelicansin maalintekoaikeet upeilla otteilla," Savolainen kommentoi. Ottelu päättyi Heinolan voittoon lukemin 12-4.

Voittoisa lopetus MäViä vastaan

Päivän päätteeksi Pelicans kohtasi MäVin. Joukkue lähti otteluun päättäväisenä näyttämään turnauksen parasta peliään. "Viimeiseen peliin Pelicans lähti asenteella, että pelaamme turnauksen parhaan pelin. Pelissä nähtiinkin Pelicansilta hienoja maaleja syöttökuvioiden päätteeksi," Savolainen iloitsi. Pelicans nappasi voiton lukemin 11-7.

Valmentajan yhteenveto

Valmentaja Savolainen oli tyytyväinen joukkueen esitykseen turnauksessa, vaikka kehitettävää jäikin. "Pelicans oli liikkeellä pirteästi ja hyvällä taisteluilmeellä. Jokainen pelaaja pääsi maalin makuun ja kaikkinensa turnauksesta jäi hyvä mieli," Savolainen summasi.

Pelicans SB P10-joukkueen seuraavat ottelut ovat edessä Iitin Ravilinnassa 18.2.2024, jossa joukkue kohtaa Jenga Team Karhut, SB Heinola mustan ja SaiPa mustan. Joukkue jatkaa valmistautumista tuleviin koitoksiin, ja Savolaisen sanoin, "Jatkamme hyvillä mielin kohti kevään tulevia koitoksia."

Pelicans SB P10-joukkueen matkaa voi seurata joukkueen kotisivuilla, josta löytyvät myös tulevien otteluiden aikataulut ja tulokset.