Pelicans SB:n kerhoturnaus päättyi riemukkaasti – ennätysmäärä osallistujia
Päijät-Hämeen Salibandyseura ryJulkaistu: 29.04.2024 10.39

Pelicans SB:n kerhoturnaus päättyi riemukkaasti – ennätysmäärä osallistujia

Lahden Suurhallin Salpausselkähallissa järjestettiin sunnuntaina 28.4.2024 Pelicans SB:n vuotuinen kerhoturnaus, joka keräsi ennätysmäärän osallistujia. Tapahtumaan osallistui seuran nuorimmat kerholaiset, vuosina 2016–2018 syntyneet, ja päivä täyttyi energiasta, ilosta sekä salibandyn riemusta.
– Nuoremmasta ikäluokasta odotin ehkä noin 50-60 määrällisesti paikalle, mutta paikalle tulikin melkein 70 kerholaista. Siinä oli melkein muutamaa lukuun ottamatta meidän seuran tämän ikäluokan pelaajat, Pelicans SB:n harrastevastaava Samuli "Hemuli" Paalanen iloitsi.
Hänen mukaansa päivän aikana kentällä juoksenteli yhteensä reilu 200 nuorta pelaajaa, kun otetaan kaikki ikäryhmät huomioon.

Kerhoturnaus tarjosi nuorille pelaajille mahdollisuuden näyttää taitojaan ja nauttia pelin tuomasta yhteisöllisyydestä. Osallistujien joukossa olivat Urho, Luka ja Joonas, jotka kertoivat kokemuksistaan turnauksesta.
– Eka pelimme oli tasapeli. Ja sitten toinen oli... Voitto, kertoi yksi nuorista pelaajista innostuneena.
Heidän mielestään parasta salibandyssä on maalien tekeminen, kikkailu ja puolustaminen, mikä tuo peliin jännitystä ja haastetta.

Turnauksen aikana kerholaiset pääsivät myös harjoittamaan yhteistyötaitojaan ja kehittämään pelillisiä taitojaan leikkimielisessä ympäristössä.
– Pakko olla tyytyväinen, kun mä mietin meidän näiden eri kerhoryhmien määrää ja kuinka paljon olemme saaneet per ryhmä osallistumaan tähän kerhoturnaukseen, Paalanen summasi tapahtuman onnistumista.

Pelicans SB valmistautuu jo tulevaan kesään ja syksyyn. Kesäkuussa järjestettävä leiri on jo tähtäimessä, ja osallistujamäärä näyttää lupaavalta.
– 45 oli viime vuonna meidän luku. Nyt ei olla vielä edes toukokuun puolella, ja meillä on jo melkein 60 osallistujaa ilmoittautunut kesäkuun leirille. Se on kyllä hyvä merkki, Paalanen hehkutti.

Kerhoturnaus on vahvistanut Pelicans SB:n sitoutumista nuorten urheiluun ja antanut viitteitä seuran tulevaisuuden suunnista. Järjestäjät ja osallistujat jättivät tapahtuman jälkeen hallin hyvillä mielin, valmiina kohtaamaan uudet haasteet ja nauttimaan tulevista salibandyhetkistä.

Kesäleiristä löytyy lisätietoa täältä: https://www.pelicanssb.fi/seura/730/salibandyleiri...