Tyttöjen kilpaikäluokkien vastuuvalmentajat kaudella 2024-2025
Päijät-Hämeen Salibandyseura ryJulkaistu: 17.04.2024 20.51

Tyttöjen kilpaikäluokkien vastuuvalmentajat kaudella 2024-2025


Samuli Paalanen, T16 vastuuvalmentaja✅

Samuli on toiminut seurassa päätoimisena työntekijänä jo pitkän tovin. Seuratyön lisäksi Samuli toimii toista toimintakautta T14 ikäluokan Kaakkois-Suomen Maajoukkuetien päävalmentajana. Seura- ja valmennustyön ohella Samuli suorittaa tällä hetkellä Valmentajan ammattitutkintoa (VAT).

Samulin kommentit: "Kiva päästä jatkamaan projektia tuttujen tyttöjen kanssa. Viime kausi osoitti jo, että ollaan menty paljon eteenpäin joka osa-alueella urheilullisesti, taidollisesti sekä pelillisesti. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesäharjoittelua ja syksyn pelejä".

Mikko Koskela, T18 vastuuvalmentaja✅

Koskelalla on pitkän linjan kokemus tyttösäbän parissa. mm. HU-46, Sb Heinola ja PHSB/Pelicans SB:ssä tulee kohta täyteen 10 vuotta.

Koskelan kommentit: "Tehdään tulevasta kaudesta mestariteos".

Markus Räsänen, T21 vastuuvalmentaja✅

Markuksella valmennustaustaa jo pitkä pätkä takana. Sbandy oli ensimmäinen seura, jonka jälkeen toiminut, PHSB ja Pelicans SB:n eri ikäluokissa naisten liigasta aina B-tyttöihin. Tämän lisäksi toiminut myös Lasbin mukana B- ja A-tytöissä.

Maken kommentit: "Valmentajana saanut olla hienossa ympäristössä lahjakkaiden tyttöjen kanssa, joita on saatu maailmalle liigaan ja ulkomaille asti. Lähdetään uuteen kauteen nöyrästi työtä tekemään ja kehittämään yksilöitä/luomaan jatkumoa harjoitteluympyröihin omassa seurassa. Lisätään alueen yhteistyötä ja pyritään kehittämään seuran sisällä yhteistä pelaajapolkua ja pelillisiä asioita. Tehdään alueen tyttösäbästä yhdessä parempi".