Pelicans SB P10 joukkueiden menestys Oilers Junior Games 2024 -turnauksessa
P11 (2014)Julkaistu: 09.05.2024 00.30

Lauantaina 4. toukokuuta Pelicans SB:n P10-joukkueet ottivat osaa vuosittaiseen Oilers Junior Games -turnaukseen Espoon Esport Arenalla, osallistuen turnaukseen kahdessa eri sarjassa. Pelicans SB oli edustettuna sekä P10 Avoin (2014) että P11 Avoin (2013) -sarjoissa, jossa nuoremmat pelaajamme haastoivat vuotta vanhempiaan.

P10 Avoin (2014) -sarjan tiukat ottelut

P10-joukkueemme kohtasi turnauksen alkulohkon otteluissa kolme joukkuetta. Avausottelussa SBS Littoinen/Oranssi kaatui tuloksella 10–3, joka antoi joukkueelle vahvan startin päivään. Toisessa ottelussa Oilers/Salamat olivat kuitenkin vahvempia lukemin 9–4, ja päivän päätteeksi HUKU vei voiton selkein numeroin 15–3. Vaikka joukkue ei päässyt mitalipeleihin, he osoittivat sisua ja kykyä vastoinkäymisistä huolimatta. Sijoitusottelussa Pelicans SB otti vakuuttavan 7–1 voiton TPS/Teräsraelasta, päättäen turnauksen positiivisesti voittoon.

Pelicans SB:n pelaajat, kuten Jerry Laine ja Hugo Savolainen, osoittivat erinomaista pelikykyä läpi turnauksen, keräten useita tehopisteitä.

P11 Avoin (2013) -sarjan lohkopelit ja pronssia

Toinen joukkueemme, joka kilpaili vanhempien P11-sarjassa, alkoi turnauksen seuraavilla lohko-otteluilla:

• Pelicans SB–Sudet SB Kings 2–3
  • SC HAWKS–Pelicans SB 3–11
  • LoSB–Pelicans SB 1–12

Nämä tulokset sijoittivat Pelicansin lohkossaan hienosti toiseksi, mikä varmisti jatkopelit. Ensimmäisessä kierroksen ottelussa Pelicans SB voitti SBS Wirmon 4–1, mutta Sudet SB Stars vei voiton toisessa kierroksessa 11–4, mikä asetti joukkueemme pronssiotteluun. SC HAWKS Blackia vastaan käyty pronssiottelu päättyi Pelicans SB:n 13–1 voittoon.

Pronssimitali oli hieno saavutus, erityisesti kun otetaan huomioon, että vastustajat olivat pääosin vuotta vanhempia. Joukkueen tehokkaimmat pelaajat olivat Vilho Riihimäki, Niilo Valkonen ja Niki Sihvola, jotka kaikki tekivät 10 pistettä turnauksen aikana.

Kauden päätös ja tulevat tapahtumat

Oilers Junior Games oli kauden viimeinen turnaus molemmille joukkueille. Tämä antoi nuorille urheilijoille arvokasta kokemusta ja osoitti heidän kehitystään kauden aikana. Monet pelaajat osallistuvat kesäkuun alussa Pelicans SB:n kesäleirille, ja kausi jatkuu seuraavaksi syksyllä, jolloin pelaamme P11-sarjassa. Tarkemmat tiedot sarjaan osallistumisesta ilmoitetaan alkusyksystä.

Pelicans SB kiittää kaikkia pelaajia, valmentajia ja vanhempia tästä kaudesta ja odottaa innolla tulevia haasteita ensi kaudella.