Pelicans SB:n vuosikokous: uusi hallitus valittu ja tulevaisuuden suunnitelmat julkistettu
Päijät-Hämeen Salibandyseura ryJulkaistu: 08.06.2024 20.23

Pelicans SB:n vuosikokous: uusi hallitus valittu ja tulevaisuuden suunnitelmat julkistettu

Pelicans SB:n vuosikokous pidettiin 28. toukokuuta, ja tilaisuudessa valittiin uusi hallitus kaudelle 2024–2025. Uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi nimettiin Mia Järvinen, ja varapuheenjohtajaksi valittiin Mikko Ahonen. Hallituksen muut jäsenet ovat Miko Suihko, Petri Ahokas, Ari Ikonen ja Pasi Nurminen.

Seuran toiminnanjohtaja Jari Koskinen kertoi, että seura pyrkii jatkamaan kasvua samalla hyvällä vauhdilla, kuin parin viimeisen kauden aikana.
– Seuran tavoite on jatkaa kasvua taas ensi kaudella, jossa pääpaino on erityisesti nuorissa kerholaisissa sekä junnupelaajissa. Kilpasalibandyssä toimintaan ja laadukkaaseen tekemiseen panostetaan muun muassa P16- ja T18 joukkueissa, Pelicans SB:n toiminnanjohtaja Jari Koskinen kertoo.

Erkkasäbän toiminta on myös tärkeässä roolissa tulevalla kaudella.
– Erkkasäbän kasvua halutaan jatkaa ja kehittää entisestään. Siksi Erkkasäbään on tulossa lisää ammattitaitoisia valmentajia ja ohjaajia, Koskinen jatkaa.

Kesäkausi alkoi vilkkaasti, ja seuran kesäleirille on ilmoittautunut ennätysmäärä osallistujia. Myös kesätreenit ovat jo käynnissä.
– Seurassa on hyvä pöhinä päällä. Kesäleirille ilmoittautui ennätysmäärä osallistujia ja kesätreenit ovat myös alkaneet, Koskinen iloitsee.

Miesten edustusjoukkueen valmentajatilanne on myös ratkennut, mutta viralliset valmentajasopimukset ovat vielä allekirjoittamatta. Joukkue valmistautuu jo täyttä häkää ensi kautta varten.
– Miesten edustusjoukkueelle on löytynyt jo uusi valmentaja, mutta tästä lisää siinä vaiheessa, kun viralliset valmentajasopimukset on allekirjoitettu, Koskinen kertoo.

Lisätietoja ja tiedustelut: Jari Koskinen Toiminnanjohtaja, Pelicans SB, Salpausselänkatu 8, 15110 Lahti. Sähköposti: jari.koskinen@pelicanssb.fi Puhelin: +358 44 972 8331

Pelicans SB toivottaa kaikille jäsenilleen ja tukijoilleen erinomaista kesää ja menestystä tulevaan kauteen!