Miesten edustus kohtasi kotonaan sunnuntaina Imatran Troopersin
Julkaistu: 05.11.2019 00.00

Sunnuntaina nähtiin runsas maalinen ottelu, joka päättyi Troopersin voittoon 7-12.

Ensimmäinen erä loppui lukemissa 1-2. Heti erän alku hetkillä Troopers sai iskettyä pallon verkkoon ajassa 00:47. Pelicansin tasoituksen teki ajassa 08:19 Matti Virtanen, syöttöpisteen sai Matti Viljanen. Pelikellon näyttäessä 17:36 Troopersin Jesse Lind onnistui ylivoimalla viemään joukkueensa johtoon ennen erän loppua.

Toisessa erässä tehtiin paljon maaleja ja erän päättyessä tulostaululla oli lukemat 5-8. Ajassa 23:44 ottelu oli lukemissa 3-3. Pelicansista onnistui maalit tekemään Jan-Erik Haula, Matti Viljasen syötöstä ja Tuomas Harmaala, Jesse Lönnqvistin syötöstä alivoimalla. Murheellisesti seuraavat 5 maalia onnistui iskemään Troopersin joukkue, karaten jo 3-8 johtoon. Erän loppupuolella ajassa 34:24 Matti Pitkänen teki kavennuksen Tuomas Harmaalan syötöstä. Pelikellon ollessa 36:12 Tuomas Harmaala sai pallon iskettyä toistamiseen verkkoon kaventaen tilanteeksi 5-8.

Kolmannen erän ensimmäisen 3 minuutin aikana Troopers siirtyi 5-10 johtoon. Matti Virtanen iski kavennuksen ajassa 46:47 Perttu Parviaisen syötöstä ja Jan Karppinen iski pallon verkkoon ajassa 51:02, tilanne 7-10. Miehet yrittivät ilman maalivahtia erän lopussa kahteenkin otteeseen, mutta eivät onnistuneet enää maalinteossa. Ottelu päättyi 7-12 Troopersin voittoon.