D2-pojat lohkovoitolla ylialueelliseen jatkosarjaan
23.11.2019 17:43 Uutisointi / D2-Pojat (2007)

D2-pojat lohkovoitolla ylialueelliseen jatkosarjaan!

D2-poikien alkusarjan viimeinen turnaus pelattiin 23.11.2019 Kuusankosken urheilutalolla. Pelicans Sb:n D2-poikien joukkue lähti turnaukseen hyvistä asetelmista. Joukkue oli lohkossa toisena. Joukkueen tavoitteena on ollut päästä kilpasarjassa sijoitukseen, jolla päästäisiin ylialueelliseen jatkosarjaan.

Turnauksen ensimmäinen ottelu pelattiin Heinolaa vastaan. Peli oli reilua ja molemmilla joukkueilla oli hyvä asenne pelaamiseen. Pelicans otti kuitenkin heti alussa pelinhallinnan itselleen. Ottelu kirjattiin Pelicansille lukemin 13-1. Ottelun voitto vahvisti sijoituksen lohkon toisena. Ottelut jatkuvat ylialueellisessa jatkosarjassa. Mutta lohkosijoitus ratkaistiin päivän toisessa pelissä, kun vastakkain olivat lohkon kaksi kärkijoukkuetta.

Kärkiottelu Ponovo keltamusta - Pelicans Sb

Toisessa ottelussa vastaan asettui kilpasarjaa dominoinut Ponovo keltamusta Lappeenrannasta. Ponovo on pelannut läpi turnauksien vakuuttavasti eikä joukkue ole menettänyt yhtään pistettä. Pelicansin joukkue lähti haastamaan ennakkosuosikkia. Voitolla olisi mahdollista saavuttaa jopa lohkovoitto. Peli oli vauhdikasta ja tilanteita riitti molemmissa päissä. Pelicans oli liikkeellä vahvalla taisteluilmeellä. Peli päättyi Pelicansille lukemin 9-8. Voitolla joukkue vei alkulohkon nimiinsä.

Lopputuloksena oli jatkopaikka ylialueellisessa jatkosarjassa. Nyt harjoittelu jatkuu ja uudet haasteet odottavat jatkosarjassa. Hienoa D2-pojat ja tsemppiä tuleviin otteluihin!


   
Lisää uutisia
Päijät-Hämeen Salibandyseura ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat