SB Heinola akatemia oli parempi numeroin 3-11
Julkaistu: 25.11.2019 00.00

Miesten edustus kohtasi kotiottelussaan SB Heinola akatemian joukkueen 22.11. perjantaina. SB Heinola akatemian miehet olivat parempia numeroin 3-11.

Ensimmäisessä erässä SB Heinola akatemia karkasi 0-3 johtoon jo ensimmäisen viiden minuutin aikana. Matti Viljanen kavensi tilanteeksi 1-3 Jonne Jonnisen syötöstä ajassa 08:28. Ensimmäinen erä päättyi tilanteeseen 1-4.

Toisen erän aikana SB Heinola onnistui maalinteossa neljästi ja Pelicans SB:n miehet kerran. Pelicans SB:n Joni Knape viimeisteli Jonne Jonnisen syötöstä tilanteeksi 2-5 ajassa 26:45. Toinen erä loppui tilanteessa 2-8.

Kolmannessa erässä vastustaja onnistui tekemään vielä 3 maalia ja Pelicans SB yhden. Pelicans SB:n kolmannen erän maalintekijä oli Matti Viljanen ja syöttäjänä Timo Kahila. Ottelu päättyi SB Heinola akatemian voittoon 3-11.

Seuraavaksi Pelicans SB:n miehet kohtaavat Kosken Dynamon Hämeenkoskella 4.12. ja seuraava kotipeli on 13.12. ja vastassa Hatsina.