D1 pojilla alkoi ylempi jatkosarja kahdella voitolla
30.11.2019 23:34 Uutisointi / D1-Pojat (2006)

Voittajien on helppo hymyillä

Tänään pelattiin ensimmäiset ylemmän jatkosarjan ottelut Imatralla. Pojat ottivat voitot molemmista peleistä selkeillä maalieroilla. Ei mitään selittelyjä, parempi voitti tänään.

Voidaan jopa sanoa että Turkoosi voittaa aina päti tänäänkin kun kentälle ensimmäisenä vastaan tuli tuttu vastustaja Sysmästä, BB-88. Jo pelin ensimmäisen 3 minuutin jälkeen oli selvää kumpi vie ja ketä. Pelicans johti jo tässä vaiheessa lukemin 2-0.

Peli pyöri hienosti Sysmän päässä ja tulosta syntyi. Muutamia virheitä lukuunottamatta, joista vastustaja rokotti heti maalilla, oli pelin hallinta selkeästi Pelicanssin pojilla. Upea taistelutahto säilyi loppuun saakka. Varmoin ottein voitto 8-4.


Toisena vastaan tuli Sudet Sb. Sama meno jatkui kuin ensimmäisessä pelissä. Vahvaa tekemistä Pelicanssin pojilta alusta loppuun saakka. Nollapeli oli lähellä mutta Sudet tekivät ainoan maalinsa vielä viimeisessä erässä. Tämä ei kuitenkaan riittänyt tähän otteluun joten Pelicans vei tästäkin pisteet kotiin voittamalla 9-1.


Paljon hyvää ja kehitettävää lähti taas valmennuksen mukaan tulevia treenejä ajatellen. Sarjataulukko näyttää hyvältä kahden pelin jälkeen, suunta on oikea. Mutta töitä on edelleen tehtävä sillä kovia pelejä on luvassa jatkossakin. Mitään ei tule ilmaiseksi.


Seuraavat ottelut pelataan Lappeenrannassa 15.12. Silloin Pelicanssin vastaan tulevat Welhot musta ja Josba punainen.

Suuret kiitokset taas turkoosille kannatus ryhmälle. Väriä on hienosti ollut yleisössä poikien mukana


   
Lisää uutisia
Päijät-Hämeen Salibandyseura ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat